MertMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,058
hangi marka daha iyi anlamadım mizar mı durgod muŞu durgodlardan almak için pusudayım düşüremedim daha
hangi marka daha iyi anlamadım mizar mı durgod muŞu durgodlardan almak için pusudayım düşüremedim daha
Turgut reis yargı dağıtıyor lsdjfghsddurgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
Ne anlatiyondurgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
en ufak ışık yok hocam gece acı çekmek istemiyorum pcyi zaten akşamları kullanıyorum ufak bi arka aydınlatması olsaydı baridurgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
Bu fikre katılan bir tek kendisi var herhaldedurgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
aga bunlarda ışık yok akşam gece kullanımı için iyi değildurgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
Aga monitör ışığından gözüküyor be yapmayın o kadar, zaten klavyeye bakarak kullanan da ne biliyimen ufak ışık yok hocam gece acı çekmek istemiyorum pcyi zaten akşamları kullanıyorum ufak bi arka aydınlatması olsaydı bari
Yazık kafanadurgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
Mizar alamayınca benim uyguladığım tarife.durgod alın keyfinize bakın mizarlar çöp kalitesinde. gateron switch en kötü switchlerden. cherry mx vs gateron kıyaslaması yapan var mı gerçekten?
10 yaşında velet herhalde ne dediğini kendisi de bilmiyor.Ne anlatiyon