DaffyGraphic
80+ Silver
ben 1 tane beyaz 1 tanede siyah mizar iptal ettim alamayanlar vardıKesinlikle, millet iptal etse de alsam kafasında insanlar.
ben 1 tane beyaz 1 tanede siyah mizar iptal ettim alamayanlar vardıKesinlikle, millet iptal etse de alsam kafasında insanlar.
Optik blue switch mi ?beyaz mizar blue switch ile herhangi bi klavye takaslamak isteyen var mı
yap bakalım aynısını? kim kimi caydırmaya çalışıyor ben 50 tane almışım zaten alın bir tane venus iptal ediyorum takip edin kapan kapsın. şimdi ben caydırmaya çalışıyorum yani? yapsana aynısınıdurgodreis in hesabı yeni açtırmış, almaya çalışanları caydırmaya çalışıyor. Fikirlerine itibar etmenize gerek yok engelleyip geçin.
gateron blue yazıyoOptik blue switch mi ?
niye laayap bakalım aynısını? kim kimi caydırmaya çalışıyor ben 50 tane almışım zaten alın bir tane venus iptal ediyorum takip edin kapan kapsın. şimdi ben caydırmaya çalışıyorum yani? yapsana aynısını
Yalnızca birini de iptal edebilirdin.Klavyeyi 425'e(mizar yellow) mouseyi 150'ye geçen hafta aldım bi arkadaştan. bugün 3 tane mizarı aynı sepette aldım sonra gümrükte aynı üründen 3 tane geçmiyormuş diye iade ettim sonra tekrar stok gelmedi
@Abdullah Hacıgül Abi şunu allah aşkına banlayın.Adam kendi kurduğu cümleler arası çelişip insanları galyana getiriyor banlayın gitsinaynen baya iptal edinde alın kafasındayım. çöp mizar isteyen varsa iptal etmediğim 2 tane var vereyim tanesini 300 liradan.
Biri diyo 3 tane geçmez biri diyo milleti trollemeyin herkes bi şey söylüyorYalnızca birini de iptal edebilirdin.
O doğru aynı üründen aynı sepette maks 2 tane alman lazımBiri diyo 3 tane geçmez biri diyo milleti trollemeyin herkes bi şey söylüyor
Dersteyken biri link attı biri girip 2 tane aldım bi baktım 400 çekilmiş, mağaza sayfasına girdiğimde de bir şey kalmamıştı diye hatırlıyorum gerçi sonradan beyazlar ve keycapslar geldi keşke ona denk getirseydim25tlye keycaps alsaydınız keske