Checkmate
80+ Silver
Kalabilir aylık bire bir aynı üründen 2 tane alabiliyorsun.aynı pakette
Kalabilir aylık bire bir aynı üründen 2 tane alabiliyorsun.aynı pakette
Switch veya renk farklı dahi olsa paketler aynı sadece dışardan etiket yapıştırıyorlar rengi switchi. O yüzden renk veya sw farklı diye geçecek diye düşünmeyin.Kalabilir aylık bire bir aynı üründen 2 tane alabiliyorsun.
2 klavye 2 mouse işte aynılarSwitch veya renk farklı dahi olsa paketler aynı sadece dışardan etiket yapıştırıyorlar rengi switchi. O yüzden renk veya sw farklı diye geçecek diye düşünmeyin.
hayır geçiriyorlarSwitch veya renk farklı dahi olsa paketler aynı sadece dışardan etiket yapıştırıyorlar rengi switchi. O yüzden renk veya sw farklı diye geçecek diye düşünmeyin.
o geçer bence2 klavye 2 mouse işte aynılar
E benim niye geçmiyor. 2 red 2 yellowdu geçmiyor.hayır geçiriyorlarkerrye sordum onu zamanın da farklı rengi aynı diye geçmeyiz diye en kötü siz söylerseniz kontrol ederler.
hocam bana öyle ilettiler belirtin arayıp benim ki böyle böyle farklı diyeo geçer bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
E benim niye geçmiyor. 2 red 2 yellowdu geçmiyor.
mail attım bakalımhocam bana öyle ilettiler belirtin arayıp benim ki böyle böyle farklı diye
Yok hocam dediğim gibi 3ü arkadaşlara zaten diğerini de burdan biriyle durgod takas yapıcam.Gelirse satmayı düşünüyor musun ?
Bu neyin kuyruk acısıHızlı olan kapar 500 den satılıktır beler ahahah. Sattınız mı patladı mı elinizde oghhhh asasdhhasd