𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
mizar3 klavyenin markaları nedir
mizar3 klavyenin markaları nedir
Stok kalmamış :/Gümrükte sorun yaşamamak için Yurt dışından siparişlerde aylık en fazla 5 sipariş,tek siparişte aynı üründen 2 adet ürün sipariş vermelisiniz
Hk Gaming Sirius M Ultra Siyah Mouse
Hk Gaming Sirius M Ultra Beyaz Mouse
Hk Gaming Mira M Ultra Beyaz Mouse
Hk Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Mouse
Hk Gaming Sirius M Ultra Mavi Mouse
Mizar Mz60 Mekanik Klavye Siyah
Mizar Mz60 Mekanik Klavye Beyaz
Durgod Hk Venus Mekanik Klavye Siyah
Durgod Hk Venus Mekanik Klavye Beyaz
Durgod Taurus K320 TKL Mekanik Klavye
Gördüğünüzü atın arkadaşlar bu konu altına. (Hepsinin fiyatı sabit 89 veya 109 TL+ Teslimat Ücreti)
SATICI EU GAMING MAĞAZA SAYFASI LİNKİ:
Benimkiler hala verilmiyor nedense2 Mizar + 1 tuş takımı kargoya verildi, durgodlar kargoya verilmedi hala
Farklı marka ürünlerse oluyor sanırım da birebir aynı 3 üründe olmuyorHocam 3ü de aynı markaysa geçmeyebilir
baya bir temsilci ile görüştüm teyitt ettirdim sorun yok dedilerHocam 3ü de aynı markaysa geçmeyebilir
Ne mesajı hocamBeyler satıcıya mesaj attım. Bana geri döndü uyardığınız için teşekkürler diye. 40 dolardan koyacakmış
Ben de messiBeyler satıcıya mesaj attım. Bana geri döndü uyardığınız için teşekkürler diye. 40 dolardan koyacakmış
Üçünün de takip numaraları aynı mıbaya bir temsilci ile görüştüm teyitt ettirdim sorun yok dediler
Tamamdır hocam sizde kaç ürün vardı bir paketin içinde bende 4 adet keycaps vardıBen de öyle yapacağım bakalım