bekletseler ardiye masrafı alırlar o da günlük işler. hiç bekletme geri gönderBu lojistik firmasında bekletme gibi bir olay var normalde ama bana niye mail böyle attılar bilmiyorum
Yok hocambugün stok girmedi herhalde değil mi ?
Amazon ile görüştüm sorun yok dedi.Üçüde klavye ise kalır arkadaşındaki de maus tu ama kaldı
Satıcı ile nereden iletişime geçtiniz acabaiptal talebinde bulundum iptal edilmedi ben de satıcıya mesaj gönderdim 3 ürünün 1ini iptal edip 2sini yollayın diye. ülkedeki gümrük mevzuatından dolayı hiçbiri bana ulaşmayabilir şeklinde bakalım ne olur.
hesabım kısmında mesaj merkezi gibi bir yer vardı oradan mesajlar görünüyor. öncesinde sipariş kısmında fatura yerine gelip fatura talep edine tıklayınca satıcıyla mesajlaşma penceresi açıyor orda konuyu değiştirip mesajı yazdım gönderdimSatıcı ile nereden iletişime geçtiniz acaba
patlatıyorlar bir bir beNe oldu şimdi 3 tane alanlar patladı mı?
K320 çok istiyorum ben de vallaBen 2 keycaps 1 Mouse aynı kargo da teslim almıştım sorun olmamıştı (Soy isim yazılmaıdğı için 1 hafta bekledi o ayrı)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse mümkünse 2 tane K320 alayım 1 bana 1 Abdullah abiye kenara çekileyim diğer her şey sizin olsun. İptaller en erken 1 haftaya düşer satışa.