Mizar mouse yok bütün ürünler aynı farbrikadan çıkıyor mizar da durgod da gk61 lerdeMouse'da mizar mı daha iyi sirus mu?
Pardon kanka yanlış yazmışım mira demek istedim.Mizar mouse yok bütün ürünler aynı farbrikadan çıkıyor mizar da durgod da gk61 lerde
Sanırsam mira 3389 sirus 3360 sensore sahipPardon kanka yanlış yazmışım mira demek istedim.
tam tersi ama siriusun da 3360 sensörlü mousu varSanırsam mira 3389 sirus 3360 sensore sahip
BU ADAMLARDA İLLA KENDİSİ ALACAK BAŞKASI ALAMAZBu hk gaming de olmasa ülkedeki fırsatçı yamyamlar aç kalacak, eve ekmek götüremeyecek herhalde. Sarı sitede aramaya hk gaming yazın görün sizin burada paylaştığınız linkleri sömürenler kaça satıyor...
Aynen hocam şimdi baktım mavi petek Sirius 3389 beyaz Sirius 3360 yazıyor. Kimisi 3389 için kronik sorunları var diyorlar ama ips değeri falan 3389 daha iyi gibitam tersi ama siriusun da 3360 sensörlü mousu var
Hocam bu yorumla bütün ticaret ortamına mantıksız fırsatçılık dediniz o zaman hiç bir marketten, siteden alışveriş yapmayın sonuçta fırsatçılar ya hocam kâr yapıyorlar üründen aa olmaz fırsatçı onlar size göre.Bu hk gaming de olmasa ülkedeki fırsatçı yamyamlar aç kalacak, eve ekmek götüremeyecek herhalde. Sarı sitede aramaya hk gaming yazın görün sizin burada paylaştığınız linkleri sömürenler kaça satıyor...
Linki burada paylaşanda orada satıyor çoğu zaman.Önce kendisi alıyor sonra link paylaşıyor.Yakalayan buradan alır yakalayamayan sarı siteden.Senin gibilerde kudurmaya devam eder.Bu hk gaming de olmasa ülkedeki fırsatçı yamyamlar aç kalacak, eve ekmek götüremeyecek herhalde. Sarı sitede aramaya hk gaming yazın görün sizin burada paylaştığınız linkleri sömürenler kaça satıyor...
leş gibi, mira s kalite olarak çok daha iyi.Mira M güzel mi