prtsc tuşu var z de iyi olmazDeğiştir yerlerini söküp
Değiştir yerlerini söküp
tuşların yeri değişir fakat eğimi duruşu falan farklı olduğu için yamuk gözüküralışığım tuşları ezbere biliyorumda sorun olmazsa alıcam. Peki tuşların yerleri değişiyor mu?
tuşlar farklı değişmezalışığım tuşları ezbere biliyorumda sorun olmazsa alıcam. Peki tuşların yerleri değişiyor mu?
Rahatsız etmezse sorun olmaz sanırımtuşların yeri değişir fakat eğimi duruşu falan farklı olduğu için yamuk gözükür
Şöyle bir şey var. Üst sıra ve alt sıra tuşlarının eğimi farklı keycaps alınıp tümüyle bu sorundan kurtulunabilir. Yada ezbere basanlar görselliği bozmadan olduğu gibi kullanabilirDeğiştir yerlerini söküp
federalper go referansların çok kötü dolduKutusu yırtık olanı bana satacaktınız, o klavyenin klavyeleri random mu basıyordu? beni bilgilendirmeniz gerekiyordu @federalper @Kisuke
vallahi ya çocuk dünden beri anlatmaya çalışıyo ama anlamıyolarfederalper go referansların çok kötü doldu
vallah oarkadaşla benim aramdada böyle bir husumet geçtivallahi ya çocuk dünden beri anlatmaya çalışıyo ama anlamıyolar
Dostum ne anlatıyorsun sen ?federalper go referansların çok kötü doldu
vallah herkes yazıyor referansların kötü etkilendi diyorumDostum ne anlatıyorsun sen ?
Seni ilgilendiren kısmı neyvallah herkes yazıyor referansların kötü etkilendi diyorum