Millet cayır cayır aldı siparişini. Biz niye alamıyoruz anlamıyorum. Satıcıyı şikayet için elimden geleni yapacağımDostum önceki mesajlarıma bak, satıcıyla konuştum gönderilmesinin imkanı yok diyor iptal ettim siparişi.
Ne yalan söyleyeyim bende ilk klavyenin indirime girdiği zamanlar 1 adet az bir komisyonla kendisinden havale usulü aldım. Ertesi gün bana vazgeçtim ve 5 sınırını aşıyordu gibisinden bahane sunarak paramı iade etti. Sizin de bu sıkıntınızı görünce yazmak istedim. Normalde art niyet aramadım ama bu yazdıklarınızdan sonra eminim. Güven vermiyor arkadaş.@federalper klavyeleri sipariş verdikten sonra insanlara uygun fiyattan sattı ve parasını kullandı. Siyah, brown switch olanı ben almıştım. Klavye bozuk geldi tuşlar random basıyor bahanesiyle paramı iade etti ve şimdi daha yüksek bir fiyattan satıyor. Bu kişiyle alışveriş yapmayın güvenilir değil.
satıcının çok da umrundaydı senin şikayetinMillet cayır cayır aldı siparişini. Biz niye alamıyoruz anlamıyorum. Satıcıyı şikayet için elimden geleni yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yalan söyleyeyim bende ilk klavyenin indirime girdiği zamanlar 1 adet az bir komisyonla kendisinden havale usulü aldım. Ertesi gün bana vazgeçtim ve 5 sınırını aşıyordu gibisinden bahane sunarak paramı iade etti. Sizin de bu sıkıntınızı görünce yazmak istedim. Normalde art niyet aramadım ama bu yazdıklarınızdan sonra eminim. Güven vermiyor arkadaş.
Umrunda olması çok önemli sanki. Şikayetlerin hepsi loglanıyor. Ben de şikayet raporu oluşturttum mh aracılığıyla. Ne kadar fazla o kadar kayda değer, benim akıllı arkadaşım.satıcının çok da umrundaydı senin şikayetin
Hocam ben öyle bir kere farklı bir e ticaret sitesindeki satıcıyı şikayet ettim, parayı ödediğim halde ürünü göndermemişlerdi ama parayı iade yapmışlardı hemen, thh satıcıyı haklı bulmuş yanlış fiyatlandırmaymış da bilmemne demişler. Zaten mesafeli satış sözleşmesinde de yazıyor felan demişler.Umrunda olması çok önemli sanki. Şikayetlerin hepsi loglanıyor. Ben de şikayet raporu oluşturttum mh aracılığıyla. Ne kadar fazla o kadar kayda değer, benim akıllı arkadaşım.
beyler amazon muşterı hızmetlerıyle bu konuyla ılgılı soru sordum ürünler farklı satıcı olsada çoğu ürün mesela benım durgod venus amazon deposundan çıkıyor yani amazon da stok yok satıcı çoğunlukla bışey yapmaz amazona bıldırceksınız durumuMillet cayır cayır aldı siparişini. Biz niye alamıyoruz anlamıyorum. Satıcıyı şikayet için elimden geleni yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yalan söyleyeyim bende ilk klavyenin indirime girdiği zamanlar 1 adet az bir komisyonla kendisinden havale usulü aldım. Ertesi gün bana vazgeçtim ve 5 sınırını aşıyordu gibisinden bahane sunarak paramı iade etti. Sizin de bu sıkıntınızı görünce yazmak istedim. Normalde art niyet aramadım ama bu yazdıklarınızdan sonra eminim. Güven vermiyor arkadaş.
reis mz60 yellow switch var 400 TL'ye alınır mıbeyler amazon muşterı hızmetlerıyle bu konuyla ılgılı soru sordum ürünler farklı satıcı olsada çoğu ürün mesela benım durgod venus amazon deposundan çıkıyor yani amazon da stok yok satıcı çoğunlukla bışey yapmaz amazona bıldırceksınız durumu
alınırreis mz60 yellow switch var 400 TL'ye alınır mı
birde Y ve Z harfleri farklı sıkıntı olur mu oyunlarda özellikle? alındıktan sonra bir ayar yapmak gerekiyor mu?alınır
zaten bilgisayarı türkçe kullandığın için z yi y / y yi z algılıyo bastığında , klavye kullanmaya alışıksan sorun yaşamazsınbirde Y ve Z harfleri farklı sıkıntı olur mu oyunlarda özellikle? alındıktan sonra bir ayar yapmak gerekiyor mu?
Değiştir yerlerini söküpbirde Y ve Z harfleri farklı sıkıntı olur mu oyunlarda özellikle? alındıktan sonra bir ayar yapmak gerekiyor mu?
alışığım tuşları ezbere biliyorumda sorun olmazsa alıcam. Peki tuşların yerleri değişiyor mu?zaten bilgisayarı türkçe kullandığın için z yi y / y yi z algılıyo bastığında , klavye kullanmaya alışıksan sorun yaşamazsın
Umrunda olması çok önemli sanki. Şikayetlerin hepsi loglanıyor. Ben de şikayet raporu oluşturttum mh aracılığıyla. Ne kadar fazla o kadar kayda değer, benim akıllı arkadaşım.