Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Bana dün geldi mizar gat black switch valla optik ise klavye hiç kullanılmaz ama mekanik ise keycaps ve bi gateron milky switch alsanız gılüzel klavye olabilir ben 650ye sattım dün

thesismaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Şahin
Dostum önceki mesajlarıma bak, satıcıyla konuştum gönderilmesinin imkanı yok diyor iptal ettim siparişi.
Millet cayır cayır aldı siparişini. Biz niye alamıyoruz anlamıyorum. Satıcıyı şikayet için elimden geleni yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@federalper klavyeleri sipariş verdikten sonra insanlara uygun fiyattan sattı ve parasını kullandı. Siyah, brown switch olanı ben almıştım. Klavye bozuk geldi tuşlar random basıyor bahanesiyle paramı iade etti ve şimdi daha yüksek bir fiyattan satıyor. Bu kişiyle alışveriş yapmayın güvenilir değil.
Ne yalan söyleyeyim bende ilk klavyenin indirime girdiği zamanlar 1 adet az bir komisyonla kendisinden havale usulü aldım. Ertesi gün bana vazgeçtim ve 5 sınırını aşıyordu gibisinden bahane sunarak paramı iade etti. Sizin de bu sıkıntınızı görünce yazmak istedim. Normalde art niyet aramadım ama bu yazdıklarınızdan sonra eminim. Güven vermiyor arkadaş.

Son düzenleme:

lmao

80+
Millet cayır cayır aldı siparişini. Biz niye alamıyoruz anlamıyorum. Satıcıyı şikayet için elimden geleni yapacağım

Ne yalan söyleyeyim bende ilk klavyenin indirime girdiği zamanlar 1 adet az bir komisyonla kendisinden havale usulü aldım. Ertesi gün bana vazgeçtim ve 5 sınırını aşıyordu gibisinden bahane sunarak paramı iade etti. Sizin de bu sıkıntınızı görünce yazmak istedim. Normalde art niyet aramadım ama bu yazdıklarınızdan sonra eminim. Güven vermiyor arkadaş.
satıcının çok da umrundaydı senin şikayetin

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
satıcının çok da umrundaydı senin şikayetin
Umrunda olması çok önemli sanki. Şikayetlerin hepsi loglanıyor. Ben de şikayet raporu oluşturttum mh aracılığıyla. Ne kadar fazla o kadar kayda değer, benim akıllı arkadaşım.

no-name

80+ Silver
Umrunda olması çok önemli sanki. Şikayetlerin hepsi loglanıyor. Ben de şikayet raporu oluşturttum mh aracılığıyla. Ne kadar fazla o kadar kayda değer, benim akıllı arkadaşım.
Hocam ben öyle bir kere farklı bir e ticaret sitesindeki satıcıyı şikayet ettim, parayı ödediğim halde ürünü göndermemişlerdi ama parayı iade yapmışlardı hemen, thh satıcıyı haklı bulmuş yanlış fiyatlandırmaymış da bilmemne demişler. Zaten mesafeli satış sözleşmesinde de yazıyor felan demişler.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu

beyler amazon muşterı hızmetlerıyle bu konuyla ılgılı soru sordum ürünler farklı satıcı olsada çoğu ürün mesela benım durgod venus amazon deposundan çıkıyor yani amazon da stok yok satıcı çoğunlukla bışey yapmaz amazona bıldırceksınız durumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Taha imay
beyler amazon muşterı hızmetlerıyle bu konuyla ılgılı soru sordum ürünler farklı satıcı olsada çoğu ürün mesela benım durgod venus amazon deposundan çıkıyor yani amazon da stok yok satıcı çoğunlukla bışey yapmaz amazona bıldırceksınız durumu
reis mz60 yellow switch var 400 TL'ye alınır mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
birde Y ve Z harfleri farklı sıkıntı olur mu oyunlarda özellikle? alındıktan sonra bir ayar yapmak gerekiyor mu?
zaten bilgisayarı türkçe kullandığın için z yi y / y yi z algılıyo bastığında , klavye kullanmaya alışıksan sorun yaşamazsın

lmao

80+

100 liraya fiyat hatalı klavye alıp satıcının zarar etmesini sağlıyorsun kul hakkı yiyorsun üstüne şikayet ediyorsun... ilerde çoluğundan çocuğundan çıkar bunlar akıllı arkadaşım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom