Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
aras demir
Mizar Mz60 Beyaz Blue Mekanik gateron var elimde takaslamak isteyen olursa brown red veya black switch ile iletişime geçebilir.

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Berk Sarı
Mizarda ok tuşlarını FN e basmadan nasıl kullanırım acaba

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Dostlar bende mavi mizar mz60 beyaz vardı aldığım forumdan bir arkadaşdan ben buna yanlışlıkla güncelleme yaptım ne yaptıysam düzeltemedim varmı bir çözüm önerisi olan bootloaderları eskilerininkini yenilerinkini denedim yani güncelleme yapmış olup çalışan biri varsa o dosyayıda yollarsa oda makbule geçer teşekkürler önerisi olanlardan beklerim
Dostum bildiğim kadarıyla bir çözümü yok. İade veya değişim isteyebilirsin, iade alabilirler ama değişime yanaşmazlar diye tahmin ediyorum.
Optik switch ise yedek parça olarak alabilirim, ilgileniyorsan mesaj atabilirsin. Geçmiş olsun.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Dostlar bende mavi mizar mz60 beyaz vardı aldığım forumdan bir arkadaşdan ben buna yanlışlıkla güncelleme yaptım ne yaptıysam düzeltemedim varmı bir çözüm önerisi olan bootloaderları eskilerininkini yenilerinkini denedim yani güncelleme yapmış olup çalışan biri varsa o dosyayıda yollarsa oda makbule geçer teşekkürler önerisi olanlardan beklerim
Geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çözümü yok. Şu anda kullanılmaz hale mi geldi yoksa bilgisayar tanıyor program mı tanımıyor. Bende yapmayı düşünüyordum iyikide yapmamışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mizarda ok tuşlarını FN e basmadan nasıl kullanırım acaba
Bu şekilde makro yaparak kullanabilirsiniz

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
Geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çözümü yok. Şu anda kullanılmaz hale mi geldi yoksa bilgisayar tanıyor program mı tanımıyor. Bende yapmayı düşünüyordum iyikide yapmamışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde makro yaparak kullanabilirsiniz
böyle macro yapınca tuşlar orjinalindeki gibi çalışmıyor (oyunlarda) örnegin fifa girince tuşlara iki kere falan basılması gerekiyor, çapraz gidilmiyor ama fn’ye basılı tutarken hiçbir sorun yok. var mı çözümünü bulabilen?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
böyle macro yapınca tuşlar orjinalindeki gibi çalışmıyor (oyunlarda) örnegin fifa girince tuşlara iki kere falan basılması gerekiyor, çapraz gidilmiyor ama fn’ye basılı tutarken hiçbir sorun yok. var mı çözümünü bulabilen?
Malesef pek bilgim yok ben sadece ESC için kullanıyorum diğerleri için bence gerek yok

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Hocam oyun ayarlarında direkt varsayılan tuşları atayabilirsiniz

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, tek denecek şey sağlık olsun. Bende de beyaz olan modelinden, Sarı switch var. Henüz bilgisayarıma kurmadım ama kurarken korkuyorum bende sizin gibi yaparım da klavye kitlenir diye o yüzden hangi hatayı yapmamam gerekiyor net bir şekilde söylermisiniz

federalper

80+ Silver
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, tek denecek şey sağlık olsun. Bende de beyaz olan modelinden, Sarı switch var. Henüz bilgisayarıma kurmadım ama kurarken korkuyorum bende sizin gibi yaparım da klavye kitlenir diye o yüzden hangi hatayı yapmamam gerekiyor net bir şekilde söylermisiniz
Hocam driver yükleyebilirsin firmware update yapmayacaksın

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bilal
Ben programı kurdum hiç bir sıkıntı yok kullanıyorum nasıl oluyor o iş

TeknoAdam

80+
Elimde çeşitli klavye ve mouse modelleri var. Alıcı olanlar verecekleri max fiyatı özelden yazsınlar. Duruma göre satıp satmamaya karar vereceğim.
Buraya kahkaha atan arkadaşlar tam olarak neye gülüyor anlamak mümkün değil. Elimde mal var ve gelen teklife göre satmaya değip değmeyeceğine karar vereceğim. Nedir komik tarafı be. Neyse değmezsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935
Son üye
Zethes666
Top Bottom