Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Kasıtlı olma olasılığı daha yüksek yoksa ürünleri göndermezlerdi direk iptal ederlerdi
Yok hocam bence yanlışıkla oldu, ürünler de amazonun deposunda olunca mecbur gönderildi büyük ihtimalle ürünlerin fiyatını değiştirmek için bir süre var o süre bitince de değiştirdiler yeniden

lmao

80+
150 liraya aldığım 22 adet klavyeyi 800 liradan okuttum allah bereket versin. 14 tanede mouse vardı onlar da 550den gitti.

bir dahaki sefere en az 50 tane klavye alacağım mouse kar bırakmıyor

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Ali
800e rüyanda okuttun galiba rüyalar aleminde yaşamaya devam et.
Gümrük o sırada yemeğe gitti 🤣 4 ve üzeri bir aylık alışverişi öyle geçiyor zaten. Boşverin hocam arkadaş rüyalar aleminde takılsın.

Bu arada KEYCAPS satılık. 220 veren hayrını görsün 😁

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Erdem çay
150 liraya aldığım 22 adet klavyeyi 800 liradan okuttum allah bereket versin. 14 tanede mouse vardı onlar da 550den gitti.

Muhtemelen problemleri olan birisin yada ilgisi delisi normal biri böyle mesaj atmaz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan

Durduk yere kavga çıkarmak istemenin sebebi nedir? Biri gelip sana kızacak kavga çıkacak. Ö

Narkuc

80+ Bronze
Durduk yere kavga çıkarmak istemenin sebebi nedir? Biri gelip sana kızacak kavga çıkacak. Ö
adamın adı zaten "g*tumle gülüyorum". pekte takmamak lazım, ihtiyacı olan insanlar kaçırdı diye milleti kudurtmaya gelmiş (belki kendiside 1 tane bile alamadı, acısını böyle çıkartmaya çalışıyor?:D)

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Ali
tc başına aylık 5 hakkın var, hiç mi arkadaşın akraban yok asosyal misin?
AYNEN AYNEN.

Bütün arkadaşlarım hepsine 4 şeklinde sipariş geçtim. 22 tane aldım hepsinden toplayıp sattım.

Geçen yatırım konusunda da 70 lirayı 70.000 yapan vardı. Ülkede ne kadar çok ziya var 🤣

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,737
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
@lmao adlı arkadaş her indirim konusunda böyle troll yapıyor ne bi kanıt ne bi dayanağı var biraz takip edebilirsiniz. Bunu forumdan uzaklaştırmak bence en doğrusu @Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz

lmao

80+
AYNEN AYNEN.

Bütün arkadaşlarım hepsine 4 şeklinde sipariş geçtim. 22 tane aldım hepsinden toplayıp sattım.

Geçen yatırım konusunda da 70 lirayı 70.000 yapan vardı. Ülkede ne kadar çok ziya var 🤣
Ziya yok kafası çalışan var. Sen asosyal gibi oyun oynayacağım diye gece gündüz bilgisayar başında yatarak 1 tane klavye almaya çalışırken ben yazdığım bot ile 35-40 parça ürün alırım, sana da kârımı hesaplamak kalır.

Sonra alttaki şekilde bol bol emoji ekleyerek mesajlar atarsın;

pretending-to-be-happy-hiding-crying-behind-a-mask.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom