Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kasıtlı olma olasılığı daha yüksek yoksa ürünleri göndermezlerdi direk iptal ederlerdi
Yok hocam bence yanlışıkla oldu, ürünler de amazonun deposunda olunca mecbur gönderildi büyük ihtimalle ürünlerin fiyatını değiştirmek için bir süre var o süre bitince de değiştirdiler yeniden

150 liraya aldığım 22 adet klavyeyi 800 liradan okuttum allah bereket versin. 14 tanede mouse vardı onlar da 550den gitti.

bir dahaki sefere en az 50 tane klavye alacağım mouse kar bırakmıyor

800e rüyanda okuttun galiba rüyalar aleminde yaşamaya devam et.
Gümrük o sırada yemeğe gitti 🤣 4 ve üzeri bir aylık alışverişi öyle geçiyor zaten. Boşverin hocam arkadaş rüyalar aleminde takılsın.

Bu arada KEYCAPS satılık. 220 veren hayrını görsün 😁

150 liraya aldığım 22 adet klavyeyi 800 liradan okuttum allah bereket versin. 14 tanede mouse vardı onlar da 550den gitti.

Muhtemelen problemleri olan birisin yada ilgisi delisi normal biri böyle mesaj atmaz

Durduk yere kavga çıkarmak istemenin sebebi nedir? Biri gelip sana kızacak kavga çıkacak. Ö

Durduk yere kavga çıkarmak istemenin sebebi nedir? Biri gelip sana kızacak kavga çıkacak. Ö
adamın adı zaten "g*tumle gülüyorum". pekte takmamak lazım, ihtiyacı olan insanlar kaçırdı diye milleti kudurtmaya gelmiş (belki kendiside 1 tane bile alamadı, acısını böyle çıkartmaya çalışıyor?:D)

adamın adı zaten "g*tumle gülüyorum". pekte takmamak lazım, ihtiyacı olan insanlar kaçırdı diye milleti kudurtmaya gelmiş (belki kendiside 1 tane bile alamadı, acısını böyle çıkartmaya çalışıyor?:D)
Tam dayaklık işte :d

tc başına aylık 5 hakkın var, hiç mi arkadaşın akraban yok asosyal misin?
AYNEN AYNEN.

Bütün arkadaşlarım hepsine 4 şeklinde sipariş geçtim. 22 tane aldım hepsinden toplayıp sattım.

Geçen yatırım konusunda da 70 lirayı 70.000 yapan vardı. Ülkede ne kadar çok ziya var 🤣

@lmao adlı arkadaş her indirim konusunda böyle troll yapıyor ne bi kanıt ne bi dayanağı var biraz takip edebilirsiniz. Bunu forumdan uzaklaştırmak bence en doğrusu @Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz

AYNEN AYNEN.

Bütün arkadaşlarım hepsine 4 şeklinde sipariş geçtim. 22 tane aldım hepsinden toplayıp sattım.

Geçen yatırım konusunda da 70 lirayı 70.000 yapan vardı. Ülkede ne kadar çok ziya var 🤣
Ziya yok kafası çalışan var. Sen asosyal gibi oyun oynayacağım diye gece gündüz bilgisayar başında yatarak 1 tane klavye almaya çalışırken ben yazdığım bot ile 35-40 parça ürün alırım, sana da kârımı hesaplamak kalır.

Sonra alttaki şekilde bol bol emoji ekleyerek mesajlar atarsın;

pretending-to-be-happy-hiding-crying-behind-a-mask.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri