Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
Ziya yok kafası çalışan var. Sen asosyal gibi oyun oynayacağım diye gece gündüz bilgisayar başında yatarak 1 tane klavye almaya çalışırken ben yazdığım bot ile 35-40 parça ürün alırım, sana da kârımı hesaplamak kalır.

Sonra alttaki şekilde bol bol emoji ekleyerek mesajlar atarsın;

pretending-to-be-happy-hiding-crying-behind-a-mask.jpg
O emoji sen olmayasın aman :D:D:D

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Uygunsuz içerik
AYNEN AYNEN.

Bütün arkadaşlarım hepsine 4 şeklinde sipariş geçtim. 22 tane aldım hepsinden toplayıp sattım.

Geçen yatırım konusunda da 70 lirayı 70.000 yapan vardı. Ülkede ne kadar çok ziya var 🤣
kanka ********** mısın benim konuma bak ben anlatıyorum sen burda oyun oynıcam diye vakit ayırıken ben ilanlara bakıp hesap kitap yapıyorum

Checkmate

80+ Silver
Uygunsuz davranış
ya çocuk seni takan bile yok, kendi kendine niye mesajlar atıyorsun? git oyununu oyna.
Aynen takan yok o yüzden cevap veriyorsun beyin damarlarını sevdiğim. gerçi sende o var mı mechul daha 10 yaşında yolda zor yürüyen veledin tekisindir Allah bilir. Bana aldığın 22 tane klavyenin kanıtını at desem atamazsı hayatın yalan olmuş senin. nE anlatıyon la ? Oyunu da senin gibi veletler oynar sütünü iç yat adamı hasta etme.

lmao

80+
Aynen takan yok o yüzden cevap veriyorsun beyin damarlarını sevdiğim. gerçi sende o var mı mechul daha 10 yaşında yolda zor yürüyen veledin tekisindir Allah bilir. Bana aldığın 22 tane klavyenin kanıtını at desem atamazsı hayatın yalan olmuş senin. nE anlatıyon la ? Oyunu da senin gibi veletler oynar sütünü iç yat adamı hasta etme.
bunları yazarken anime profil resmini kaldır da insanlar ciddiye alabilsin bari seni, hadi git çizgi filmini izle sen.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Ali
kanka ********** mısın benim konuma bak ben anlatıyorum sen burda oyun oynıcam diye vakit ayırıken ben ilanlara bakıp hesap kitap yapıyorum
Boş bir üyeyi daha engelledim. Teşekkürler. Sizin seviyenize inmeme hiç gerek yok. İstersen 1500 tane al.

Checkmate

80+ Silver
bunları yazarken anime profil resmini kaldır da insanlar ciddiye alabilsin bari seni, hadi git çizgi filmini izle sen.
Koyduğum anime senden yaşlı ama sen bilirsin. 20 yıllık anime :D:D:D

Dengim değilsin, benim seviyeme gelebilmen için daha kırk fırın ekmek yemen lazım. Senin ciddiye almana ihtiyacım yok değerin yok gözümde, yerini bil.
Git sütünü iç yat, engeli yedin bu arada yazmak ile uğraşıp zahmet etme 10 yaşındaki aklınla ilk okul lafları ile gelme bana :d

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Mizar çop normal ederide 700 eder max oda

ChristianSerratos

80+ Silver
Burası çöplük olmuş

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Merhabalar,

Kerry Logistics bize ulaşarak yurtdışı siparişlerinde aşağıdaki adımlara dikkat edilmesini önerdi ve sizlere duyurmamızı istedi. Bütün takipçilerimizin mağduriyet yaşamamaları için bu adımlara dikkat etmesini rica ederiz.

⚠️ Sipariş oluştururken tek siparişte aynı üründen 2 adetten fazla olmamalıdır. Aynı gün içerisinde 2 adetten fazla sipariş verirseniz gümrüğe takılır. Bu yüzden 2 adet siparişin kargoya verilmesini beklemelisiniz. Sonrasında 2 adet aynı üründen tekrar sipariş verebilirsiniz. (Admin notu: Bu sorunu farklı kişilere sipariş vererek aşabilirsiniz)

⚠️ Sipariş oluştururken, fatura adresinde sadece İSİM SOYİSİM yazmalıdır. Ticari unvan, ev adresim, iş, iş adresim gibi ibareler yazmamalıdır. Lütfen fatura adresi ve teslimat adresini karıştırmayınız. Yoksa sipariş otomatik iade olur, herhangi bir dilekçe ile geri çevrilemez.

⚠️ Sipariş oluştururken, şirket adı girmeyiniz. 22 Euro’nun üstünde ticari unvan ile bireysel kapsamda gümrükleme yapılamaz.

⚠️ Yasaklı ürünler bıçak ile kısıtlı değildir. Tütün ile ilgili herhangi bir ürünün geçmesi mümkün değildir. Tütün sarma makinesi, sigara kılıfı buna dahildir. Ayrıca, drone, drone aksamı, pazar arabası da yasaklı ürünlere dahildir. Çünkü Ticaret Bakanlığı Pazar arabasını römork olarak görmektedir. Römorkların geçişi yasaktır. Multitool olarak adlandırdığımız, içerisinde kesici delici alet bulunan ürünlerin de geçişi yasaklıdır. Çakmak 1 adet sipariş verildiğinde sorun yaratmamaktadır.

⚠️ Ekran kartından maksimum 1 adet sipariş verebilirsiniz, 2 adet ekran kartı ticari gümrüklemeye dahildir.

⚠️ ETGB kapsamında, ürünler 150 Euro’yu aşmamalı, maksimum 30 KG olmalı ve ticari miktar mahiyet içermemelidir.

⚠️ Saat tamir seti, bilgisayar tamir seti gibi ürünler ticari gümrüklemeye dahildir. Çünkü profesyonel kullanıma tabiidir.

⚠️ 5 Adetten fazla verilen siparişler, bir dahaki ay gümrüklenmek üzere depoda bekletilir, herhangi bir ücret talep edilmeden bir dahaki ay teslim edilir.

Lütfen bu adımlara dikkat edin. Çünkü ticari gümrüklemeler oldukça fazladır. Zaman / maliyet bu hususlar çok önemlidir.
Not: Sipariş = Takip numarası = Paket

Bir telegram sayfası bu şekilde bilgilendirme yaptı. Haberi olsun diye insanların burdan paylaşıyım dedim.
Benim 2 klavye hala duruyor iade olmadı acaba sonraki ay mi gelir. Henüz Kerrye ulaşamadım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,737
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak