Aaahmt
80+ Silver
Kartta 228 kaldı kıl payı kuratırırım. Yetişebilirsenm tabiVergi ve kargo dahil 220
Kartta 228 kaldı kıl payı kuratırırım. Yetişebilirsenm tabiVergi ve kargo dahil 220
En son bu geldi saat 00.53HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
En pahalı gelen klavye turguttu o da 238tl tuttu yani neredeyse tüm klavyeleri alabilirsin o paraylaKartta 228 kaldı kıl payı kuratırırım. Yetişebilirsenm tabi
Hocam yapmayın etmeyin 220 diyorlardı 240sa nanay oldum benAynen 2 tane almak mantıklıydı klavyeyi 1 tane alabildim 240 felan tuttu
siz yine iyi almışsınız 2 saati geçti ama pek bir şey çıkmayacak gibi duruyor galiba tüm stoklar bitti :/Aynen 2 tane almak mantıklıydı klavyeyi 1 tane alabildim 240 felan tuttu
keşke 2 tane alsaydın 1 tanesini bana verirdin yaAynen 2 tane almak mantıklıydı klavyeyi 1 tane alabildim 240 felan tuttu
Önceki indirimde vardı ya hocalarımda yazmış zaten 200 liraymışBenim bildiğim bir alt limit yok, ne alırsam alayım kargo kitliyorlar.
Allah razı olsun hocam bir liste yaptım bakana kadar canım çıkıyorÜrünleri ilk mesaja dizdim ara ara kontrol edersiniz diye
Birader konunun içinden geçtin bu nasıl bir ss