Sondaki eşofman fazlalık olmasa bu kadar uzun olmazdı yaBirader konunun içinden geçtin bu nasıl bir ss
Ben ümidi kestim ya yarışmacı arkadaşlara başarılarBenim de bu listeye bakana kadar canım çıktı hocam satıcı sayfasını yenileyin hocam
bizimde asagı inene kadar canımız cıktı tşkAllah razı olsun hocam bir liste yaptım bakana kadar canım çıkıyor
Full cap alsan değiştirsen değişir benceEn sağdan ikinci sırada y harfi en soldan ikinci sırada ise Z harfi var aradaki farkı görüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Y satırı öne yatık Z satırı ise düz
Satıcı sayfasını atabilir misin hocam?Benim de bu listeye bakana kadar canım çıktı hocam satıcı sayfasını yenileyin hocam
hocam cherry türü tuşlardı bunlar galiba onlardan almak lazım. ha benim için sorun yok bu yazıyı klavyeden delete kullanmadan yazdım mesela. boşuna keycap almama gerek yok para da vermem lazım şimdi.Full cap alsan değiştirsen değişir bence
Anladım hocam denk gelirse alim ben bari değiştiririmhocam cherry türü tuşlardı bunlar galiba onlardan almak lazım. ha benim için sorun yok bu yazıyı klavyeden delete kullanmadan yazdım mesela. boşuna keycap almama gerek yok para da vermem lazım şimdi.
Bu saaten sonra klavye düşmez herhalde hocam yaAnladım hocam denk gelirse alim ben bari değiştiririm
Bilmem arada kontrol ediyomBu saaten sonra klavye düşmez herhalde hocam ya
Bi tane mouse alabildim. Siz ne düşürebildiniz hocam?Bilmem arada kontrol ediyom
Bi tane mouse alabildim. Siz ne düşürebildiniz hocam?