Checkmate
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,858
yurtdışında 40 dolar biliyorsun değil mi300-400 etmez 150 ye zor sattım. O kadar kaliteli değiller.
yurtdışında 40 dolar biliyorsun değil mi300-400 etmez 150 ye zor sattım. O kadar kaliteli değiller.
Seninki Turgut hocam Turgut gelince yapışohhh misssss mizarlari iptal ettim stok dussun diye. yazılımcıyım bana 60% klavye ters hacı. numpad ve yukarı aşağı tuşları olmazsa olmaz.
düşerse bırakmazlar heveslenme UHAFUİHASDFhttps://www.amazon.com.tr/Redragon-...PDY3EV&qid=1667813002&s=merchant-items&sr=1-2 inşallah şu klavyede fiyat düşer![]()
Hocam bir şey sorcam ben 4 tane şimdi 2 tanede daha önceki indirimlerden ürün aldım gümrük diğer aya mı yollar ürünü yoksa şans mıÜrünler ara ara stoklara girmesine rağmen 120 k görüntülenmesi olan konu kapatıldı, tekrar açılan konu ana konu olmus![]()
Biliyorum dostum. her şey sensör değil ama. Skatezler ve mouse shape çok kötü.yurtdışında 40 dolar biliyorsun değil mi3360 sensörünün sadece kendisi 100tl den fazla eder kötü bir sensör değil, 150Tl ye çok saçma sapan satmışsın
1 tane alınca ne kadar 2 tane alınca ne kadar oluyor toplam
Profesyonel valorant oynuyorum hatta onda da %60 şu an. Alışınca bırakamıyorsunAynı şekil hocam bende
daha haklı bir yorum görmedimArkadaşlar daha önceden bu klavye mouse lerden alipta şimdi tekrardan alanlara hapis cezası var haberiniz olsun. Hemen iptal edin bence