1 gün içinde düzelir kendiliğindenAga kullanmayın ban atıyor dedik
1 gün içinde düzelir kendiliğindenAga kullanmayın ban atıyor dedik
Gizli sekmeden girebiliyor musun? Girebiliyorsan eklenti ayarından gizli sekmeye izin verip ordan devam edebilirsin. Güzel bir süreye ayarla, 5sn üstü olsun.beyler amazon bu oto yenileme uygulamasından dolayı ban attı nası çözebilirim bilen var mı
''Hocam alabilirsin fena değildir ama bu indirimdekilerden birini alabilirsen hem daha ucuz hem daha iyi olacaktır.''Hocam benim mesajımla ne alaka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın hocam sanırım 3360 larda yoktu sorun 3389 larda vardı. Yanlış hatırladım herhalde. Düzeltme için teşekkür ederim.
Hocam vallahi unutmuşum bile, unutunca lafınız bana sandım, kusruma bakmayın lütfen benim hatam''Hocam alabilirsin fena değildir ama bu indirimdekilerden birini alabilirsen hem daha ucuz hem daha iyi olacaktır.''
bunu bana yazmamışmıydınız hocam
çözdüm hocam modeme reset attım ip değişti tekrardan girebiliyorum yenileme saniyesini arttırıcma biraz dünden beri klavye almayı bekliyorum daha nasip olmadıGizli sekmeden girebiliyor musun? Girebiliyorsan eklenti ayarından gizli sekmeye izin verip ordan devam edebilirsin. Güzel bir süreye ayarla, 5sn üstü olsun.
ben öyle birşeyle karşılaşmadım 2sn ye ayarlıAga kullanmayın ban atıyor dedik
1 saat kadar önce mouse düştü.Günaydın beyler mesaiye başlamaya gerek var mı bir şeyler düştü mü
Link1 saat kadar önce mouse düştü.
Mouse boş ya sarmadılar beni yeni durgod düşmedi mi hiç saat 6dan beri1 saat kadar önce mouse düştü.
Maalesef, ben de onu bekliyorum.Mouse boş ya sarmadılar beni yeni durgod düşmedi mi hiç saat 6dan beri
Anladım. 2 tane K320 TKL alırsan Mizar MZ60 beyazla takaslarım şimdiden söyleyeyimHK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef, ben de onu bekliyorum.
Umarım gelir, ancak 2 klavye için bakiyem yok.Anladım. 2 tane K320 TKL alırsan Mizar MZ60 beyazla takaslarım şimdiden söyleyeyim