Shaco
80+ Bronze
Mail at dönüş yaparlar. Telefona bakmıyorlar pek sanırım. Yenibosna'da merkez ofisleri yakından gidebilirsin.Benimkiler kaldı. Kerry Logistice ulaşamıyorum
Mail at dönüş yaparlar. Telefona bakmıyorlar pek sanırım. Yenibosna'da merkez ofisleri yakından gidebilirsin.Benimkiler kaldı. Kerry Logistice ulaşamıyorum
Yakınım aslında da bir mail atayım önceMail at dönüş yaparlar. Telefona bakmıyorlar pek sanırım. Yenibosna'da merkez ofisleri yakından gidebilirsin.
Yok. Seri numarası aynıysa eğer geçmiyor. Aynı klavye biri red switch diğeri blue ise mesela ve seri numarası farklıysa barkod üstünde vs. onlarda geçme şansı olur.Acaba sipariş numaraları farklı olan ürünler aynı ürün olsa da geçme ihtimali var mı?
Yarım saate falan cevaplarlar muhtemelen. Ya aynı ürün sayısından diyecekler yada aylık limiti aştınız. Farklı tc üstünden sipariş vermişim iyi ki.Yakınım aslında da bir mail atayım önce
Ben ulaştım adam bana bağırıyor abi allah belami versin gümrükten geçirmiyorlar abi valla geçirmiyorlar diyor dbndndndnjsBenimkiler kaldı. Kerry Logistice ulaşamıyorum
safhassahsahf ne kadar arandılar kim bilir adam çıldırmış.Ben ulaştım adam bana bağırıyor abi allah belami versin gümrükten geçirmiyorlar abi valla geçirmiyorlar diyor dbndndndnjs
Aynen öyle djjdjdjdsafhassahsahf ne kadar arandılar kim bilir adam çıldırmış.
Abi diyor sen niye 4 tane aliyon ya 2 tane sonra alsana diyo hhahahsafhassahsahf ne kadar arandılar kim bilir adam çıldırmış.
weuoprqwereqwrqewBen ulaştım adam bana bağırıyor abi allah belami versin gümrükten geçirmiyorlar abi valla geçirmiyorlar diyor dbndndndnjs
Kanka şöyle bir şey var aylık limit 5 yani mayıs ve temmuz ayında düzenlenmiş 5 saçmalıkAbi diyor sen niye 4 tane aliyon ya 2 tane sonra alsana diyo hhahah
GeçerAynı pakette 2 tane klavye olduğu zaman geçer mi peki
O şekil geçiyorAynı pakette 2 tane klavye olduğu zaman geçer mi peki