🔥İndirim Hoco Ürünlerinde İndirim + Kupon

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,715
Türkiye'ye birsürü yeni ürün getirmişler. Ürün açıklamasına malum markaların şarj protokollerinin olduğunu yazmışlar denemek isteyen varsa denesin.

Üç portlu 65W şarj aleti kupon ile 311 TL:

Son düzenleme:
https://ty.gl/ajgsceqsgnzau
İyi gibi 1 metre 60w 100tl yeni spigen almış olmasam denerdim. 200 TL üzerine %15 indirim varmış

Samsung 45w desteklemez bilginize

Almayın arkadaşlar 65w 3 çıkışlı modeli var dehşet ısınıyor sorduğumda çok verimli olduğu için ısınması normal dediler saçma

hocam sizce alınır mı bende honor pad v9 var global sürümü 35w ama çin sürümü 66w çıkıyor kutudan acaba bende 65w alsam destekler mi
İşte onu bilemiyorum Çinlilerin standartları garip biraz.

Hoco almayın ürünleri çok dandik.Arkadaş yurtdışından getirdi hoco des03 diye bir kulaklığı.Güzel kullanıyordum bozuldu sonra bir anda.Şarjı da az gitmeye başladı 1 ay sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shein Ugreen mağazasına bir göz atın derim.Orjinal ugreen ürünleri satıyor.Geçen gün konu da açtım 45 watt adaptör 180tlydi şuan hala bir çok promosyon mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

spigen 47w varken bunları kim alıyor ki? çok küçük ve neredeyse hiç ısınmıyor, samsung uyumlu.

spigen 47w varken bunları kim alıyor ki? çok küçük ve neredeyse hiç ısınmıyor, samsung uyumlu.

Spigen in 20w ini aldım 60w de kablosunu aldım. 15w type a olan adaptörüm ona göre 1 saat erken şarj ediyor. Biraz pişman oldum

Spigen in 20w ini aldım 60w de kablosunu aldım. 15w type a olan adaptörüm ona göre 1 saat erken şarj ediyor. Biraz pişman oldum
45w gan olanı var 25w s22'yi süper hızlı şarj aktif ediyor, iphone 11'ide gayet köküne kadar hızlı şarj ediyor zaten cihazların maksimumu bu.
senin belki bir tür uyumsuzluk vardır, iade et 45w olanını veya 47w olanını al.

Geri