Neler Yeni

HOİ 4 te Sürekli Arkalanmak

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Oyuna yeni başladım. Ne güzel Polonya ile sakin sakin oynuyordum. Sonra SSCB bana savaş açtı. Bende Hitler agamla ittifak oldum. Ne güzel Minsk'i falan alırken bi baktım. Güneyden Romanya, Kuzeyden Fransızlar geliyor. Romanyayı durdum fakat Fransızlar bir turlu durmadi, Varşova'ya kadar girdiler. Bu duruma hep düşüyorum. Var mı bunun taktiği falan?

Besim Tibuk

80+ Gold
İlk olarak kolay ülkelerle oynaman gerekli.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Oyuna yeni başladım. Ne güzel Polonya ile sakin sakin oynuyordum. Sonra SSCB bana savaş açtı. Bende Hitler agamla ittifak oldum. Ne güzel Minsk'i falan alırken bi baktım. Güneyden Romanya, Kuzeyden Fransızlar geliyor. Romanyayı durdum fakat Fransızlar bir turlu durmadi, Varşova'ya kadar girdiler. Bu duruma hep düşüyorum. Var mı bunun taktiği falan?
konu ile alakasız ama oyunda Türkçe yama var mı ?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
ben oyunu oynayamıyorum çok karmaşık geliyor
age of history de cok basit arasında bir oyun lazım

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Bu oyun öyle şunu alıyım oynayayım sonrasına bakarız mantığı ile oynanan bir oyun değil en önemlisi 1 2 saat rehber izlemek ve hileli oynayabilirsin fazla kaçırmamak kaydıyla yoksa öğrenemezsin 50 saate kadar hileli oynamak normal, gelişmek istiyorsan kendini savunmayı öğrenmen gerek çok agresif ülkeler ile oynama hileli şekilde oynarsın onları sonrasında gelişirsin hadi kolay gelsin

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bu oyun öyle şunu alıyım oynayayım sonrasına bakarız mantığı ile oynanan bir oyun değil en önemlisi 1 2 saat rehber izlemek ve hileli oynayabilirsin fazla kaçırmamak kaydıyla yoksa öğrenemezsin 50 saate kadar hileli oynamak normal, gelişmek istiyorsan kendini savunmayı öğrenmen gerek çok agresif ülkeler ile oynama hileli şekilde oynarsın onları sonrasında gelişirsin hadi kolay gelsin
Hocam hangi hileleri kullanabilirim?
Şu anlık "pp" "manpoweri" kullanıyorum.

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Hocam hangi hileleri kullanabilirim?
Şu anlık "pp" "manpoweri" kullanıyorum.
ic hilesini biliyormusun eğlenmek amaçlı çok yapmıştım zamanında 1 milyar manpower research all hilesi :D bunları kullan cok zevkli olacak

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
ic hilesini biliyormusun eğlenmek amaçlı çok yapmıştım zamanında 1 milyar manpower research all hilesi :D bunları kullan cok zevkli olacak
İç hilesi olarsk instantconstructiondan mı bahsediyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,708
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom