Hollanda'da vs. İtalya'da okumak

Reaksiyon skoru
12
Selam. Bu başlıktaki iki ülke arasında kaldım, hangi ülke sizce bilgisayar mühendisliği okumak için daha mantıklı?
Biraz durumumdan bahsedeyim. Açık lise mezunu olacağım. Bütçe durumum ayda yaklaşık 1.000 dolar. Eğer izin alırsam zaten yarı zamanlı çalışacağım. Eğer imkanım olursa yurt dışında da çalışmak ve yaşamak isterdim. Ona da sonra bakacağım. Yardım edenlere teşekkürler :)

Son düzenleme:
Selam. Bu başlıktaki iki ülke arasında kaldım, hangi ülke sizce bilgisayar mühendisliği okumak için daha mantıklı? Açık lise mezunu olarak. Ayrıca okuduktan sonra yurt dışında kalmak isterim. Okuduğum yer olmasına gerek yok.
Devlet Üniversite açtı onlarda okumak daha mantıklı bence. Devlet neden kötü okutsun ki hem destek çıkmış olursun. O ülkeler 1 TÜRKİYE etmez bence

Selam. Bu başlıktaki iki ülke arasında kaldım, hangi ülke sizce bilgisayar mühendisliği okumak için daha mantıklı? Açık lise mezunu olarak. Ayrıca okuduktan sonra yurt dışında kalmak isterim. Okuduğum yer olmasına gerek yok.
O işlerin kalbi Amerika bence, Avrupa’daki eğitimin Türkiye’den çok farklı olduğunu düşünmüyorum tabi üniversiteden üniversiteye orada da eğitim kalitesi değişiyordur.

Ek olarak yurtdışında okumakla yurtdışında kalmak arasında doğrudan bir bağlantı yok, yabancı bir firma seni ülkesinde çalışan olarak isterse vs o ülkede oturum alıp yaşayabilirsin.

açık lise mezunu olman kabulünü etkileyebilir araştırmanı öneririm

Üniversiteden üniversitesine değişir üniversitenin adını arat internette dünyada kaçıncı sırada olduğu çıkar ona göre seçimini yap

Üniversiteden üniversitesine değişir üniversitenin adını arat internette dünyada kaçıncı sırada olduğu çıkar ona göre seçimini yap
nerden bakıyoruz ona kral bende yd istiyomda yazılım müh yada elektronik türkiyedeki bogazıcıne falan hangılerı denktır bıde hangı ulkeler en iyi gidebilcegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seneye bende dusunuyomda neden bu 2 si ve neden 2 sınden bırını secemedın aga

Yurt dışında kalmak istiyorum dediğin an vize alamazsın. Bazı ülkeler geçen sene okuyanlara bile tatil sonrası vizelerini hiç bir sebep belirtmeden yenilememişti. İtalya en başta.

Bir de bu iş istemekle olmuyor. Önce kazanabilmelisin. Açık Lise okuyan birinin de yeterli donanıma sahip olacağını düşünmüyorum.

kral kazan önce sonra ülke seç, onlar daha sana bize gel demeden neyin pazarlığı bu.

kral kazan önce sonra ülke seç, onlar daha sana bize gel demeden neyin pazarlığı bu.
Şartları var ya. Ülkenin dilini öğrenmeden mi gideceğim mesela? Önce üniversiteleri karar vereceğim mümkün olan.

Yurt dışında kalmak istiyorum dediğin an vize alamazsın. Bazı ülkeler geçen sene okuyanlara bile tatil sonrası vizelerini hiç bir sebep belirtmeden yenilememişti. İtalya en başta.

Bir de bu iş istemekle olmuyor. Önce kazanabilmelisin. Açık Lise okuyan birinin de yeterli donanıma sahip olacağını düşünmüyorum.
O zorunlu değil zaten. Okuyup gelsem de olur. Ayrıca önce kazanabilmesin ne demek? Önce isteyeceğim hani, hazırlanıp ona göre başvuracağım. Açık lise okudum ama bazı üniversitelerin farklı kabul şartları var.

açık lise mezunu olman kabulünü etkileyebilir araştırmanı öneririm
Evet onları araştırıyorum.

Boyle konuyu açanlar makarasında ztn. Bunlara cevap vermeye gerek yok
O zaman neden cevap yazıyorsun peki?

Ne zorba bir formmuş burası. Önceki forumda gayet yardımcı oldular. Saçma sapan yardımcı olmayacaksanız şu an çıkın bu konudan.

Son düzenleme:
Geri