cbr 250 çin çöplerinin içinden geçer ve nerede ustası var parçası var sallama arkadaşın motor 1 aydır yatıyor parça yokmotosiklet için eksperden ziyade tanıdığın bir motor ustasına gitmeni tavisye ediyorum sele boyu çoğu racinglere göre alçak kalıyor ama model eski olduğu için biraz seni teknoloji bakımından zorlayabilir. ilk motorun olucaksa çin malı bakmanı tavisye ederim nk gibi hem parçası da ucuz ustası da her yerde var
sr250 nin parça sıkıntısı yok. Ustayı bilmiyorum. Nk hakkında bilgim yok ama doğru diyor olabilir srda parça problemi yoksa onda da yoktur diye düşünüyorum hocam.cbr 250 çin çöplerinin içinden geçer ve nerede ustası var parçası var sallama arkadaşın motor 1 aydır yatıyor parça yok
Hocam cbr değil cb250r naked olan modelmotosiklet için eksperden ziyade tanıdığın bir motor ustasına gitmeni tavisye ediyorum sele boyu çoğu racinglere göre alçak kalıyor ama model eski olduğu için biraz seni teknoloji bakımından zorlayabilir. ilk motorun olucaksa çin malı bakmanı tavisye ederim nk gibi hem parçası da ucuz ustası da her yerde var
Nk 250 var arkadaşta bekliyor hala ustasını sormadımsr250 nin parça sıkıntısı yok. Ustayı bilmiyorum. Nk hakkında bilgim yok ama doğru diyor olabilir srda parça problemi yoksa onda da yoktur diye düşünüyorum hocam.
Ama zaten ucuz mal olduğu için ustası çok olmaz mı hocam mantıken piyasada dolu çünkü cf moto. O nedenle ustası çoktur diye tahmin ediyorum.
Arkadaşın dediğin için önemsemiyorum benim şuanda srım var daha öncesinde nk kullandım. Nkmın on maşasını kazadan dolayı yamulmustu ve aynı gün alabilmistim. Arkadaşın ya bütçesi yoktur ya da saçma sapan bir servise gitmiştircbr 250 çin çöplerinin içinden geçer ve nerede ustası var parçası var sallama arkadaşın motor 1 aydır yatıyor parça yok
Arkadaşım demedi iş yerind ebirlikte çalışıyoruz motor yatıyor hergün gözümle görüyorum her allahın günğ arıyor oaröa geldi mi diye bir diğer arkadaşımda da var ondada ekran yok km saymıyor oda ekran bekliyor oda yok ilk dediğiminde radyatör patlakArkadaşın dediğin için önemsemiyorum benim şuanda srım var daha öncesinde nk kullandım. Nkmın on maşasını kazadan dolayı yamulmustu ve aynı gün alabilmistim. Arkadaşın ya bütçesi yoktur ya da saçma sapan bir servise gitmiştir
Hangi şehirArkadaşım demedi iş yerind ebirlikte çalışıyoruz motor yatıyor hergün gözümle görüyorum her allahın günğ arıyor oaröa geldi mi diye bir diğer arkadaşımda da var ondada ekran yok km saymıyor oda ekran bekliyor oda yok ilk dediğiminde radyatör patlak