Yurt dışı alacağım için çift sim olması gerekiyor. E sim ile uğraşmak istemiyorum. Zaten piyasa da avrupa modeli yok gibi bir şey şuan sıfır olarak.Çift hat lazım olduğu için mi istiyorsun yoksa ucuza geldiği için mi?
o fixlendi diye biliyorume sim olan telefonda bile sadece fiziksel sim ile 2 sim kullanabiliyorsun internette yöntemi direkt video olarak var özetleyecek olursam telefonu kandırıyosun birazcık tam sim bağlanacakken bağlantıyı koparıp başka telefona takıp bağlantıyı sağlıyosun sonra asıl telefona takıyosun bağlantı var olarak görüyo e sim hat yuvasını kullanmış oluyosun ama aslında fiziksel sim takmış oluyosun sadece
O uygulama ile yapılmıyor muydu 1 dolar ödeyereke sim olan telefonda bile sadece fiziksel sim ile 2 sim kullanabiliyorsun internette yöntemi direkt video olarak var özetleyecek olursam telefonu kandırıyosun birazcık tam sim bağlanacakken bağlantıyı koparıp başka telefona takıp bağlantıyı sağlıyosun sonra asıl telefona takıyosun bağlantı var olarak görüyo e sim hat yuvasını kullanmış oluyosun ama aslında fiziksel sim takmış oluyosun sadece
onu bilemiyorum ben geçen kasım civarlarında yapmıştımo fixlendi diye biliyorum
tam ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum ama 1 dolar olsa bile 32.5 tl yani pek de sorun olmaz gibiO uygulama ile yapılmıyor muydu 1 dolar ödeyerek
Kısıtlı olarak sadece sesli olarak FaceTime yok. Görüntülü face time aktif.Merhaba, Telefoncu yalnizca asya İphone 15 de çift sim olduğunu söyledi fakat Çin yani CH olanlarda bazı özellikler kısıtlıymış. Hong Kong cihazı önerdiler.
Size sorum şu bu Hong Kong İphone 15 de wifi mi wlan mı yazıyor?
Hong kong cihazında sesli facetime de aktif dediler.Kısıtlı olarak sadece sesli olarak FaceTime yok. Görüntülü face time aktif.
Başka bir farkı yok hocam. Birde Wi-Fi yerine WLAN yazıyor.
Aktif değil. Görüntülü aktif sesli kapalı.Hong kong cihazında sesli facetime de aktif dediler.