thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,826
Sağolasın valla 2 aydır anneme tel arıyordum. Samsung a16 alicaktım
Kardeşim 1-2 ay önce 18 e aldı bu telefonu bekle dedim o kadarSağolasın valla 2 aydır anneme tel arıyordum. Samsung a16 alicaktım![]()
iptal olma ihtimali var ya da gerçekten kampanya yaptı hepsiburada ekim kampanyası kapsamındaBirisi açıklayabilir mi nasil bu kadar ucuzlayabiliyor, 20 gün önce 18500 e aldım. Telefon fiyatları yükselirken bu telefon nasil bu kadsr ucuzlamiș?
Bide 250 lira da kupon vermiş PremiumaKardeşim 1-2 ay önce 18 e aldı bu telefonu bekle dedim o kadarneyse ki memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iptal olma ihtimali var ya da gerçekten kampanya yaptı hepsiburada ekim kampanyası kapsamında
İptal ne alaka yahu daha indirime bile bakmamışsınız, sepet indirimi yapıyor iptal olma ihtimali var diyorsunuzKardeşim 1-2 ay önce 18 e aldı bu telefonu bekle dedim o kadarneyse ki memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iptal olma ihtimali var ya da gerçekten kampanya yaptı hepsiburada ekim kampanyası kapsamında
İptal olsa bile en azından hediye çeki verirİptal ne alaka yahu daha indirime bile bakmamışsınız, sepet indirimi yapıyor iptal olma ihtimali var diyorsunuz![]()