Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KimlerGeliyorlar hissediyorum. Vaziyet alın.
Bu fiyata ıphone ve ya samsung telefon alırım diyenler. Bunu düşünmen lazımdı ya. Tüm gizem gitti.Kimler
Maksat kamuoyu duysunBu fiyata ıphone ve ya samsung telefon alırım diyenler. Bunu düşünmen lazımdı ya. Tüm gizem gitti.![]()
iphone 15, samsung s25 varken alınmaz!!!Geliyorlar hissediyorum. Vaziyet alın.
2 aya yakın oldu kullaniyorum. Fiyatini sonuna kadar hak eden bir telefon çok memnunum
ön kamera ve video performansı vasat geri kalan her şey çok iyi olsa bileCihazın donanım özelliklerini beğendim ben. İmkan olsa dener miydim emin değilim ya.
Forumlar da cihazın ekranı için ekran koruyucu tutmuyor diyorlar, doğruluk payı nedir hocam.2 aya yakın oldu kullaniyorum. Fiyatini sonuna kadar hak eden bir telefon çok memnunum
Kimseyle tartışma istemiyorum ama amiral gemisi hiç bir marka/model bir cihazın yani bir marka düşünün, ürettiği en üst düzey telefonu var ve bunun kamerası, video çekimi kötü olacak, buna çocuklar bile inanmaz ki zaten internet elinizin altında açıp videolu testlere mi bakarsınız, yazılı incelemelere mi bakarsınız bilmem ama bir yığın karşılaştırma şansınız var. Sonuç olarak kötü olması mümkün değil ki vasat olsun.ön kamera ve video performansı vasat geri kalan her şey çok iyi olsa bile