Honor Magic 7 Pro'ya geçmeye değer mi?

frknhrmnc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Samsung S23 kullanıyorum. Memnunum ama kaşıntı tuttu honor magic 7 proyu beğendim. Almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz deneyimlerinizi mümkünse kullananlardan yorum bekliyorum. Fotoğraf örnekleri gönderebilirseniz sevinirim. Geçmeye değer mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

Samsung S23 kullanıyorum. Memnunum ama kaşıntı tuttu honor magic 7 proyu beğendim. Almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz deneyimlerinizi mümkünse kullananlardan yorum bekliyorum. Fotoğraf örnekleri gönderebilirseniz sevinirim. Geçmeye değer mi? Fikirlerinizi bekliyorum.
Ben de s24 ultra düşünüyordum honor kafamı karıştırdı bi. Çok güzel cihaza benziyor ve gerçekten birçok özelliği harika.

Daha önce hep samsung kullandım ilk kez şans vermeyi düşünüyorum hardware'de öve öve bitirememişler. Herkes övmüş gerçi. F/p olarak çok iyi gibi.

beklentinin ne olduğuna bağlı telefondan s23 gayet iyi çok çok iyi fotoğraflar çekmek istiyosan batarya performansı büyük ekran vs fark yaratacaksa senin için değer

İsterseniz bakın bunlar en iyi cihazlar olmasa da bütçe dahilinde birbirlerine yakın ve en iyiler.

Telefonla çok fazla vakit geçiriyorum özellikle göz sağlığı olayı beni etkiledi. Fotoğraf benim için en önemli konu dxomark skoru magic 6 pro için çok iyi ama bazı kötü yorumlar gördüm. Takas desteği mevzusu hoşuma gitti. Tabi durduk yere baya bir ekleme yapmak gerekecek ama alacağım sanırım. Son kez fikirlerinizi sormak için yazmak istedim. Fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Değmez

Samsungun arayüzünden sonra honorun arayüzü çok sığ gelecektir. Ancak bana göre pil ,kamera açısından daha iyi bir cihaz honor. Üstelik 7 yıl güncelleme desteği de var.

Merak eden olursa diye yazayım dedim. Magic 7 proya geçtim. Gerçekten güzel telefon ama aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok. Fiyat performans odaklı bakıyorsanız değmez. Çok fazla telefon kullanıyorum kullanmışken en iyisini kullanayım düşüncesiyle geçtim ama kritik bir fark oluşmadı kullanımımda.

Merak eden olursa diye yazayım dedim. Magic 7 proya geçtim. Gerçekten güzel telefon ama aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok. Fiyat performans odaklı bakıyorsanız değmez. Çok fazla telefon kullanıyorum kullanmışken en iyisini kullanayım düşüncesiyle geçtim ama kritik bir fark oluşmadı kullanımımda.
son pişmanlık neye yarar ancak keşke önümüzdeki seneyi bekleseydiniz yeni telefon almak için için çünkü söylentiler seneye çıkacak telefonların bataryasının ciddi artacağı yönünde.

Geri