HONOR Marka Telefon Alınır Mı?

formedos

80+
Reaksiyon skoru
64
Selam millet telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, bütçe 18-19K. HONOR 400 Modelini gördüm, bu fiyat civarında alınabilecek f/p telefon mu? Daha önce HONOR alıp kullanmadım, Samsung A36 almayı düşünüyordum, sizce HONOR alınır mı?

Selam millet telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, bütçe 18-19K. HONOR 400 Modelini gördüm, bu fiyat civarında alınabilecek f/p telefon mu? Daha önce HONOR alıp kullanmadım, Samsung A36 almayı düşünüyordum, sizce HONOR alınır mı?
Alınır hocam. Zaten Huawei nin. Güzel bir telefon gayet. Eksisi samsung gibi 6-7 sene güncelleme almaya bilir ama 4 5 sene bile yeterli gayet.

Güzel telefon.

ama 17.999tlye satildiginda tecno camon 30 pro 5g 12/512 beni daha cok cezbediyor. bir fiziksel magazaya gidip ikisinin ana kameralarini inceleyip ona gore karar verin.

Biraz daha çıksa en iyisi S24 FE
Çıkmazsa Honor 400

Bende yeni geçtim Honor'a. Bu kadar iyi yorum alması şaşırttı beni. TR piyasasında yeni yükseldi. Gerçekten de verdiği özelliklere göre fiyatı da çok iyi. Honor 400 öneririm bende.

Zamaninda noname marka telefon bile kullandim ama satmayi dusunme yada kirildiginda uzulme

Geri