- Reaksiyon skoru
- 1,089
Bende honor v9 düşünüyorum, diğer forunlara sorduğumda kalemi çok iyi dedilerEtmeye çalıştım kabul etmediler. Şifre konulmuş wifiye bağlanılmış kullanılmış edemeyiz dediler.
Bende honor v9 düşünüyorum, diğer forunlara sorduğumda kalemi çok iyi dedilerEtmeye çalıştım kabul etmediler. Şifre konulmuş wifiye bağlanılmış kullanılmış edemeyiz dediler.
Tablet geldikten sonra bir daha sıfırlayın ayarlardan.Bende honor v9 düşünüyorum, diğer forunlara sorduğumda kalemi çok iyi dediler
Almadan önce mümkünse fiziksel bir mağazadan tableti, kalemini, uygulamalarda performansını vb. deneyin.Bende honor v9 düşünüyorum, diğer forunlara sorduğumda kalemi çok iyi dediler
Neden?Tablet geldikten sonra bir daha sıfırlayın ayarlardan.
Kalemini övüyorlar, performansı zaten iyi fakat ısınmasından şikayetçi olanlar var.Almadan önce mümkünse fiziksel bir mağazadan tableti, kalemini, uygulamalarda performansını vb. deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden?
İpad Almayı düşünüyordum onunda ekran malzemelesi çok kötü.Samsung desek donanim olarak huwaei desek yazılım konusunda kötü.Almadan önce mümkünse fiziksel bir mağazadan tableti, kalemini, uygulamalarda performansını vb. deneyin.
Neden?
Çözüyor sorunuAlmadan önce mümkünse fiziksel bir mağazadan tableti, kalemini, uygulamalarda performansını vb. deneyin.
Neden?