Hoş Geldin 2021 - Hayır Duası Etkinliği

Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer

Alıntıyı görüntüle
allahım inş yolda giderken gemi veya uçak çarpmaz

Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer

İnşallah Twitch kanalım gelişir ya seviyorum yayın yapmayı

Umarım be usta. Herkesin 'level' aldığı bir yıl olsun.

Dobloyu satcam

En başta herkese sağlık getirsin, corona illetinin biteceği bir yıl olur inşallah. Tüm foruma mutlu yıllar :)

Alıntıyı görüntüle
Ne olduğu değil hangi açıdan baktığımız önemli, 2021 bizden ve sevdiklerimizden sağlık mutluluk ve huzur götürmesin. 2020'yi aratmasın yeterli. 🤲🏻

inşalllah ülke olarak kuraklığa karşı bir çözüm buluruz

Alıntıyı görüntüle
Fazla bir derdim yok özgürce dolaşabildiğimiz bir yıl olsun yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,844
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri