T.P.G.
80+ Titanium
Yol yakınken dön abi mazallah ben yayın açarsam fena düşersin yani.Yok zirvede bıraktım
Yol yakınken dön abi mazallah ben yayın açarsam fena düşersin yani.Yok zirvede bıraktım
inşallah herkesin mutlu ve huzurlu olacağı bir yıl olur. herkesin yeni yılını kutluyorum. o değil de flash player gitti beKardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
çöp pc si olan herkesin çok güzel bir pc alacağı bir yıl olsun inş.Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
abi 1 yıldır görüşemedik nasılsınKardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
yılbasşına tam 00.00 da kendime 10.000 tl lik pc alarak girdimKardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
Avrupa:Yeni yılda bizlere Avrupa kapılarını açmayı nasip eyle yarabbim <3
eywKardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
ben amin diyip kaçayım , şimdi içimdekileri gerçekleri dökersem burdakiler tarafından linç yiyebilirim eheheh amin aminKardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
RABBİM BAŞTA BU GÜZEL MEMLEKETİN GÜZEL İNSANLARINA ve TÜM DÜNYAYA SAĞLIK BOL BOL SAĞLIK NASİP ETSİN