Abi geçen sene twitchde girmiştik yeni yıla hatırlıyon mu ? Girmez olaydık.Friendly fire kapalı bizde.
Bu 2020'yi bozan şey benim yayın olabilir he.Abi geçen sene twitchde girmiştik yeni yıla hatırlıyon mu ? Girmez olaydık.
Lna o zmn biz düşman mı oluyoz?Friendly fire kapalı bizde.
Lna o zmn biz düşman mı oluyoz?
kelitesiz mel niyo ferzo bilgiy yok abeBallistix çok daha iyi NeoForza'DAN
4 tane aldırdım 4' üde JJR 3600 CL 16 oldukelitesiz mel niyo ferzo bilgiy yok abe
tahminimce haynix mfr olabılur
Herkesin yeni yılı inşallah gönlünce, mutlu, huzurlu, sevdikleriyle dolu dolu, ve en önemlisi sağlıklı geçsin inşallah. Salgın-Pandemi den dolayı karantinada, tekdüze ve dar, buruk geçen 2020'den sonra, 2021 yılımızda inşallah eski hayata geri dönebilir, her şey fayına oturmuş bir şekilde yaşamaya devam edebiliriz. Herkese yeni yılında sağlık, mutluluk, ve bol huzur diliyorum. İYİ SENELER DONANIM ARŞİVİ AİLESİKardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
Biliyorum la, gayet iyi RAM. İroni yapıyorum ben.4 tane aldırdım 4' üde JJR 3600 CL 16 oldu
Ballistix Micron E Die ? 3600 CL15/14 olur.4 tane aldırdım 4' üde JJR 3600 CL 16 oldu
Yayın bir yıl boyunca sürmüştüAbi geçen sene twitchde girmiştik yeni yıla hatırlıyon mu ? Girmez olaydık.
O zaman neoforza 270tl idi amaBallistix Micron E Die ? 3600 CL15/14 olur.
38TL fark var, verilebilirse değer.O zaman neoforza 270tl idi ama