Hoş Geldin 2021 - Hayır Duası Etkinliği

Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık ve mutluluk huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer

Alıntıyı görüntüle
Yeni sistem ne zaman geliyor? En son geçen sene çıkardınız. Beklemekten yorulduk. :ROFLMAO:

allah herkese mutlu, sağlıklı bir yıl nasip etsin

öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun
umarım katıldığım bir çekiliş çıkar artık ya :(

Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık ve mutluluk huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer

Alıntıyı görüntüle
Umarım dolar düşer bu forumdaki küçükten büyüğe herkes istediği sistemlere kavuşabilir fırsatçılar azalır senin gibi insanlar çoğalır tek dileğim bu.

Bir tek dileğim var şu corona geçsin yeter.
Şaka maka 2020 gibi bir yıl istemiyorum.
Depremler, virüs, sel ve daha bir sürü olay oldu.
Bıktık 2021 umarım abisi gibi olmaz.

Hayırlı seneler ben giremedim ama olsun.

Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer

Alıntıyı görüntüle
Yeni yılın mutlu huzurlu abdullah reisin 1 milyon olması bizimde dileklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle ve yeni sistem hocam 😂😂😂😂😂

Geri