Hoşlandığım kıza açılma ve cesaret sorunları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1
Çoklu Konu, Spam
Merhaba 9a yeni geçtim bu yıl sınıfta hoşlandığım biri var ilk 1-2 hafta aramızda diyalog olmadı sonra ufak diyaloglar geçti ödev alışverişi, borç alma/verme durumları oldu kızı x arkadas grubunu ise a,b,c,d olarak adlandirayim c ve d erkek fakat aralarında bir sınır var

Ben 1 ay tamamen kendi halimde arkadaşlarımla takılıyordum derslerim de iyi fakat arkadaşlarım sürekli yanımdaydı ve o grup arkadaşlarımı hiç sevmiyordu ve ben de rahatsızdım aramıza bir sınır koydum şimdi bu konuyu açma sebebim olan yere gelelim;

Kızın arkadaşı a geliyor ve bana "Sevgilini çaldım" diyor yanında x varken ve gülüyorlar ikincisi ise bugün arkadaşı a gelip x senden hoşlanıyor sana aşık diyor hafif gülüyor ve ben de gülerek ve biraz da utanarak karşılık veriyorum daha sonra kız gelip yanlış anlasilmamak için yok ya öyle bir şey falan diyor fakat reddeder bir biçimde değil, asla falan diyerek değil sadece yanlış anlasilmamak adına bunu yapıyor kızın instagramini da biliyorum sizce ne yapayım istek atayım mı bana bir yol cizerseniz guzel olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri