HP 14-CF2001NT laptopa e-GPU yapma

Eğer kontrol etmek isterseniz laptopunuzun içini açıp inceleyebilirsiniz, kaynağıma güveniyorum.
APU ekran kartını nasıl göreceğim?

Zaten laptopu açsam garanti GG olur :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer kontrol etmek isterseniz laptopunuzun içini açıp inceleyebilirsiniz, kaynağıma güveniyorum.
Bu arada linkini atar mısın?

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan
Google'a UHD 620 yazınca driverın olduğu site çıkıyor. Direk UHD yazıp girince de bir site çıkıyor. İkisi de aynı dosyaya sahip.

Olmaz muhtemelen. Ya kurtarmaz mı GT 430 CS:GO bile kasıyo laptopda :D

Bilgisayarınızda Intel UHD Graphics 620 var, oyun testlerinde GT 430’dan iyi performans sergiliyor. GT 430 fosil bir ekran kartı. E-Gpu düşünceniz varsa en azından RX 550 gibi bir kart lazım o da çok gereksiz. Zaten E Gpu ile tam performans alamaz, bazı oyunları açamazsınız.
Ama kuzenimin bilgisayarına daha çok FPS veriyordu benim laptopa göre????

Google'a UHD 620 yazınca driverın olduğu site çıkıyor. Direk UHD yazıp girince de bir site çıkıyor. İkisi de aynı dosyaya sahip.

Olmaz muhtemelen. Ya kurtarmaz mı GT 430 CS:GO bile kasıyo laptopda :D

Ama kuzenimin bilgisayarına daha çok FPS veriyordu benim laptopa göre????
Kuzeninizin bilgisayarı ile sizin laptop bir mi, 2020 model 1.0’a 93 model 1.6 motor takarsan araba sıkıntı çıkarır. :D (çok seviyorum motorlardan örnek vermeyi, çok güzel uyuyor)

Kuzeninizin bilgisayarı ile sizin laptop bir mi, 2020 model 1.0’a 93 model 1.6 motor takarsan araba sıkıntı çıkarır. :D (çok seviyorum motorlardan örnek vermeyi, çok güzel uyuyor)
Yine de daha çok FPS veriyordu.

:d

Üstelik 2. nesil Intel işlemciyle.

• Beğen
  • Beğen
Yine de daha çok FPS veriyordu :d
29C3ED2D-6A0F-49B3-B880-C18A777E22BE.jpeg

Geri