akan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,688
Eğer kontrol etmek isterseniz laptopunuzun içini açıp inceleyebilirsiniz, kaynağıma güveniyorum.O zaman yanlış olma ihtimali var.
Eğer kontrol etmek isterseniz laptopunuzun içini açıp inceleyebilirsiniz, kaynağıma güveniyorum.O zaman yanlış olma ihtimali var.
APU ekran kartını nasıl göreceğim?Eğer kontrol etmek isterseniz laptopunuzun içini açıp inceleyebilirsiniz, kaynağıma güveniyorum.
Bu arada linkini atar mısın?Eğer kontrol etmek isterseniz laptopunuzun içini açıp inceleyebilirsiniz, kaynağıma güveniyorum.
Şimdi DDU ile driverı silip bunu yüklesem aygıt yöneticisindeki ismi Intel UHD Graphics 620 mi olacak
Bilmem.Şimdi DDU ile driverı silip bunu yüklesem aygıt yöneticisindeki ismi Intel UHD Graphics 620 mi olacak![]()
Google'a UHD 620 yazınca driverın olduğu site çıkıyor. Direk UHD yazıp girince de bir site çıkıyor. İkisi de aynı dosyaya sahip.Bilmem.![]()
Ama kuzenimin bilgisayarına daha çok FPS veriyordu benim laptopa göre????Bilgisayarınızda Intel UHD Graphics 620 var, oyun testlerinde GT 430’dan iyi performans sergiliyor. GT 430 fosil bir ekran kartı. E-Gpu düşünceniz varsa en azından RX 550 gibi bir kart lazım o da çok gereksiz. Zaten E Gpu ile tam performans alamaz, bazı oyunları açamazsınız.
Kuzeninizin bilgisayarı ile sizin laptop bir mi, 2020 model 1.0’a 93 model 1.6 motor takarsan araba sıkıntı çıkarır.Google'a UHD 620 yazınca driverın olduğu site çıkıyor. Direk UHD yazıp girince de bir site çıkıyor. İkisi de aynı dosyaya sahip.
Olmaz muhtemelen. Ya kurtarmaz mı GT 430 CS:GO bile kasıyo laptopda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama kuzenimin bilgisayarına daha çok FPS veriyordu benim laptopa göre????
Yine de daha çok FPS veriyordu.Kuzeninizin bilgisayarı ile sizin laptop bir mi, 2020 model 1.0’a 93 model 1.6 motor takarsan araba sıkıntı çıkarır.(çok seviyorum motorlardan örnek vermeyi, çok güzel uyuyor)
ÖnermiyorumElimde kuzenimden kalma GT 430 var. Ben de değerlendirmek amacıyla e-GPU yaparak laptopuma takmak istiyorum. Takabilir miyim?
2.nesil i7 2600k var bir de 2.nesil i3 2120 var.Yine de daha çok FPS veriyordu.
:d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstelik 2. nesil Intel işlemciyle.
Yine de daha çok FPS veriyordu :d2.nesil i7 2600k var bir de 2.nesil i3 2120 var.![]()
Yine de daha çok FPS veriyordu :d
Ben de onu diyorum kaç aydır o PC nasıl benim laptopdan daha çok FPS verebilir :d