Berkyozclk
80+ Bronze
kasa aşınması nasıl oluyo öyle bişy mi var anlamadım ama düşürme açısından pek sağlam değilKasa sağlam değil derken düşürmeyemi yoksa 3 4 yıla aşınır şeklindemi
kasası saglam olan laptoplar genelde buyuk markalar oluyo onların da fiyatları ucuk derece oluyo
asus victus acer guzel markalar bunlara bakmanı oneririm bunlar fp icin benim gorusum
bir de bazı insanlar genelleme yapıyor bu laptop ısınıyo vs diye benim icin de demişlerdi hic sıkıntı yasamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende aynı dusuuyorum bende de victus 15 var i7 13700h ve 4050 modeli gayet iyi bir sıkıntı yasamadımVictus 15 ve 16 nın soğutma sistemleri farklı, 2 tane hp victus 16ya sahibim bir tanesi 4050li bir tanesi 3050v2 . Isiniyor kalitesiz diyen arkadaş nasil bir performan istiyor bilmiyorum ama ayar yapınca performansdan dusmeyip gayet cok dusuk ısılar alabiliyorum. Ekran abarttigin derecede bir sorun degil hayvan gibi masaya vurmadigin surece anlamiyorsun bile onu. Driver sorunu da sadece win10da var ve guncel cogu laptop win10da deiver sorunu yasiyor. Win11 de hicbir sorun yasamazsin