black_eagle
80+
Satışta olmayanda A sınıfı yazıyor bunda F sınıfı. Fark ne?
A sınıfı yanlış yazılmışF sınıfı daha fazla güç tüketir
Amazon ölü pixel/parlak pixel konusunda daha mı esnek davranıyor. Sorgu sual olmadan iade edebiliyor muyuz? Öyleyse çok iyiymiş . Bu monitörden ben de sipariş ettim ama bundan haberim yoktu.Açıkcası bende biraz ona güvenerekten alıyorum, amazonda iade konularında hiç bir sıkıntı olmuyor. Beğenmessem geri gönderirim kafasındayım
Aldım ölü pixel çıktı, hatta ölü pixel kümesi mi arada parlak da var galiba .Evet amazon kraldır
Değişim mi istediniz iade mi panel kalitesi vb iyimiydiAldım ölü pixel çıktı, hatta ölü pixel kümesi mi arada parlak da var galiba .
Arkadaşım da aynısını aldı onda böyle bir sorun yok gibi şimdi oyun testi yapıyor bayağıdır ses yok herhalde sorun yok
İade sürecini başlattım yarın mng ile yollayacağım bakalım kral krallığını gösterecek mi
Bu monitör işinde çok şanssızım. Dell g2422hs almıştım onda da parlak piksel çıkmıştı. Neyse ki sorunsuzca iade oldu. Bunda da umarım olur. Şansıma bu çok daha kötü durumda geldi.
Değişim mi istediniz iade mi panel kalitesi vb iyimiydi
Değişimi müşteri hizmetleri açabilir canlı sohbet ile, bide sıkıntısız iade alırlar içiniz rahat olsunÜst düzey çok fazla monitör de kullanmadım bu nedenle çok da sağlıklı panel karşılaştıramayabilirim ama kullandığım IPS monitörlere göre kalitesini beğenmiştim.
İlk olarak ölü pixel testi yaptım, ayakla vs bile kurulum yapmadım. Sadece adaptörünün poşedini yırtıp kendi hdmi kablom ile sisteme bağladım ve denedim. Ekran netliği, renk karşıtlığı bence iyiydi, parlaklık da iyiydi. Alt çerçeve hariç zaten çerçevesiz gibi duruyor. Kasa olarak oldukça beğendim ama maalesef sorunlu geldi.
Amazon'dan iade istedim değişim diye seçenek varsa da görmedim açıkçası. Hediye çeki ve karta iade seçenekleri vardı değişim görmedim.
O ürünü ben de çok beğendim ama bu şansla onda da sorunlu denk gelirse uğraştırır diye çekiniyorum .Değişimi müşteri hizmetleri açabilir canlı sohbet ile, bide sıkıntısız iade alırlar içiniz rahat olsun
Bu arada bu ürün baya uçuzmuş ama nasıl ürün bilmiyorum https://www.hepsiburada.com/lenovo-...VL?magaza=Nethouse&url_src=and-product-detail
Lenovo G24-20 Adobe RGB %77 - DCI P3 % 78 - Düşük nit - Düşük kontrast (600:1) = TEST DEĞERLERİDeğişimi müşteri hizmetleri açabilir canlı sohbet ile, bide sıkıntısız iade alırlar içiniz rahat olsun
Bu arada bu ürün baya uçuzmuş ama nasıl ürün bilmiyorum https://www.hepsiburada.com/lenovo-...VL?magaza=Nethouse&url_src=and-product-detail