Ben aldım hafta başı geldi. Kalitesime parlaklığına diyecek yok gerçekten. Çok çok beğendim.Değişim mi istediniz iade mi panel kalitesi vb iyimiydi
1 hafta oldu neredeyse, henüz bişey yok. Renkler çok kaliteli, dp kablo dahi çıktı. Bi de bilmediğim Bi kablo çıktı Bi ucu usbÜrünün paneli tek kelimeyle efsane , renkler muazzam. Fakat monitörün arkasında vızz tarzında bir ses var sizde de var mı o ses kullanıcı arkadaşlar?
Monitörün arkasından ses sizde gelmiyor mu? Arkadaki kareye kulağınızı dayarsaniz duyabilirsiniz1 hafta oldu neredeyse, henüz bişey yok. Renkler çok kaliteli, dp kablo dahi çıktı. Bi de bilmediğim Bi kablo çıktı Bi ucu usb
Monitörün üzerindeki USB portlarını kullanabilmek için elinizdeki kablonun Type B olan ucunu monitöre, standart usb formunda olan ucunu bilgisayarınıza bağlamanız gerekiyor.1 hafta oldu neredeyse, henüz bişey yok. Renkler çok kaliteli, dp kablo dahi çıktı. Bi de bilmediğim Bi kablo çıktı Bi ucu usb
Bende baktım şimdi arkadaki kutuya kulağını dayadığın zaman çok hafif bir ses geliyo oda her elktronik alette vardır bir sorunu yok yani monitörünMonitörün arkasından ses sizde gelmiyor mu? Arkadaki kareye kulağınızı dayarsaniz duyabilirs