HP Pavilion ısınma sorunu

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selamın aleyküm. Yaklaşık 7 8 aydır Hp Pavilion kullanıyorum fakat işlemci sıcaklığı 97 yi görüyor bazen stabil 85 lerde duruyor ama genel de 85 95 arası oynuyor. Bunun önüne nasıl geçerim?

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    94.7 KB · Hit: 41
Laptop Soğutucu Alarak Biraz Önüne Geçebilirsin veya Termal Macun Yeniletebilirsin Kendinde Yenileyebilirsin Mobil CPU ve GPU'lar Ne Yazık ki Isınmaya Mahkumlardır.

Laptop Soğutucu Alarak Biraz Önüne Geçebilirsin veya Termal Macun Yeniletebilirsin Kendinde Yenileyebilirsin Mobil CPU ve GPU'lar Ne Yazık ki Isınmaya Mahkumlardır.
Garantisi olduğu için için açnakta çekiniyorum . Peki önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır?

Garantisi olduğu için için açnakta çekiniyorum . Peki önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır?
Bu Konuda Bilgi Veremeyeceğim Laptop Kullanıcısı Değilim Laptop Soğutucu Önerisi Almak İçin Başka Bir Konu İle Sor İlla Yardım Eden Olacaktır.

Ben eski laptopumda vakumlu soğutucu kullanıyordum soğuttuğu doğrudur ama zarar veriyor diyiyorlar. Fazla ses çıkarmasına falan neden oluyormuş ,evet bu kısmen doğru ama ben rahatsız olmadım pek sesten

Bunu kullanıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,360
Üyeler
190,349
Son üye
Gunpower-storm
Geri