Göktürk ArdaHan
80+ Gold
Dahası
Hp victus 15 var elimde 5600h ve 6500m'li.oyunlarda ekran kartı değilde işlemci 97-103 dereceler arasında geziyor fanlar tam hız olmasına rağmen garantisinin bitmesine daha 6 ay var ama fanların temizliğini yaptım ona rağmen böyle garantiye yollasam yenileyecekleri macun ne kadar etki edecek veya ben kendim mx-6 ile yenilesem nasıl.olur?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/garantisi-olan-laptopa-termal-macun-suermek.2673712/ hp macun yenilemesini garanti dışı bırakmıyormuş?
www.technopat.net
buradada diyor?
Şu an kapsamlı test sonucumda da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Termal macun değişiminin ücretsiz olduğunu, garanti kapsamında yapıldığını ve istersem kendimin de yapabileceğimi (yaptırabileceğimi) ama herhangi bir bilgisayarın hasar görmesi durumunda (standart prosedür) garanti dışı kalacağını belirtti.
Garanti için kargo ücreti konusunda ise emin olmasam da Whatsapp üzerinden görüşmede kurye hizmetinden bahseden farklı birisi daha oldu. Kargo ücreti olmadığını söyledi ancak emin olamadım, o yüzden telefonla görüşmede bunu da soracağım.
bilen yok mu? garanti dışı kalır mı kalmaz mı
https://www.technopat.net/sosyal/konu/garantisi-olan-laptopa-termal-macun-suermek.2673712/ hp macun yenilemesini garanti dışı bırakmıyormuş?
HP Victus 15 garanti ve termal macun
HP Victus 15 Ryzen 5 5600H + RX 6500M kullanıyorum. Başlarda maksimum fan hızında %10 civarlarında CPU yükü varken, sadece tarayıcıdayken sıcaklıklar 30-30 santigrat derece oluyordu ancak şu an maksimum fan hızı + Deep cool wind pal fs (telefon adaptörü ile bağlı)+ Edge açık ancak CPU yükü...
Şu an kapsamlı test sonucumda da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Termal macun değişiminin ücretsiz olduğunu, garanti kapsamında yapıldığını ve istersem kendimin de yapabileceğimi (yaptırabileceğimi) ama herhangi bir bilgisayarın hasar görmesi durumunda (standart prosedür) garanti dışı kalacağını belirtti.
Garanti için kargo ücreti konusunda ise emin olmasam da Whatsapp üzerinden görüşmede kurye hizmetinden bahseden farklı birisi daha oldu. Kargo ücreti olmadığını söyledi ancak emin olamadım, o yüzden telefonla görüşmede bunu da soracağım.
bilen yok mu? garanti dışı kalır mı kalmaz mı
Son düzenleme: