Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4050 7640HS 32.999 TL

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Ferhat Bilgi
%45 NTSC tayfa ile uğraşmak istemiyorum, alıcaksanız alın almayacaksanız almayın umrumda değil. Yeter ki konuyu kirletmeyin.
Yav zaten burası indirim atılan bir bölge kötü ürün de olsa her malın alıcısı vardır ha alacak kişiler der ki alınır mı ne gibi eksileri var bilir kişiler yanıtlar okey ama konuyu gördüğü gibi insanlar girip alınmaz yazıyor enteresan

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav zaten burası indirim atılan bir bölge kötü ürün de olsa her malın alıcısı vardır ha alacak kişiler der ki alınır mı ne gibi eksileri var bilir kişiler yanıtlar okey ama konuyu gördüğü gibi insanlar girip alınmaz yazıyor enteresan
Geçenki konumda laptopun paneli %45 NTSC diye tonla mesaj geldi %45 NTSC alınmaz diye. Hadi biri yazsa okay de herifler 5-10 kişi aynı mesajı spamladı.

~helloworld

80+ Bronze
33 e 4050 alacağima kredi ceker 39a 4060 olani alirim

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Qbört

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
Ekran 4k QminiOled değil %300 srgb oranı yok alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana 1-2 doygunluk kontrast ayarlaması yapsalar pek bir farkı kalmayacak.

~helloworld

80+ Bronze
peki ya 25k bütçesi olan adam kredi çekeren bunu alıyorsa?
daha fazla çekerdim. ha ben çekemem diyorsanız siz o zaman bekleyip alırdım sonuçta bunu alınca değiştiremeyeceksin kısa sürede. Hiçbir seçeneğiniz yok gibi davranmayın

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

~helloworld

80+ Bronze

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
abdulkadir bayram
daha fazla çekerdim. ha ben çekemem diyorsanız siz o zaman bekleyip alırdım sonuçta bunu alınca değiştiremeyeceksin kısa sürede. Hiçbir seçeneğiniz yok gibi davranmayın
O halde hiçbir şeyin düşük modelini almayalım. Sürekli bir ustunu kredi çekip alalım. Zaten birisi o kadar kredi çekip geri ödeyebileceğini düşünüyorsa laptopu direk almaya da gücü yetiyordur. 50k ona verecegime 5k kredi daha cekip daha iyisini alirim. Onu alacağıma 5k daha cekerim daha da iyisini alırım. Çok saçma bir mantık. Kredi çekmek istemeyende olabilir. Adamın parası ucu ucuna buna yetiyordur bunu alır.

PNSHER

80+ Bronze

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,770
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

~helloworld

80+ Bronze
O halde hiçbir şeyin düşük modelini almayalım. Sürekli bir ustunu kredi çekip alalım. Zaten birisi o kadar kredi çekip geri ödeyebileceğini düşünüyorsa laptopu direk almaya da gücü yetiyordur. 50k ona verecegime 5k kredi daha cekip daha iyisini alirim. Onu alacağıma 5k daha cekerim daha da iyisini alırım. Çok saçma bir mantık. Kredi çekmek istemeyende olabilir. Adamın parası ucu ucuna buna yetiyordur bunu alır.
Güzel kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama hiç kredi çekip kredi kullanıp alışveriş bile yapmıyor olabilirsin belki. Krediden mi korkuyorsun yoksa? Hayır durumum iyi değil. Ama alacak olsam yine o parayı tamamlar dediğim ürünü alırdım. Bu elbise değil ayakkabı değil yemek değil, ufak bir şey değil. Bunu aldığın zaman kolay kolay değiştiremezsin. Nasıl bir akıl ile yazıyorsunuz ben anlamıyorum. Sanki iki günlük oyuncak alıyor dürzü. Sen git 6k fazladan verme 4060almak için 4050 al kullan 1-2 yıl ondan sonra da bir üst modele geçmek için bakalım ne kadar eğileceksin. 6K yı gözünde çok büyütmüşsün ödemek için. ama 4050 ve 4060 arasındaki fark uzun vadede o 6k ya sığmaz haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,753
Üyeler
170,414
Son üye
dglcn
Top Bottom