HP Victus alınır mı ?

BenEco

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim biraz uzun sürecek ve başınızı ağrıtacağım bir konuyla geldim başlıkta da gördüğünüz üzere hp victus bilgisayar almayı düşünüyorum ancak iki model arasında kaldım
1)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...0-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11-pm-HBC00005CIXGS
2)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005OSLJM
14.nesil hx işlemciler fps oyunlarında çok iyi değerler veriyor özellikle hikayeli oyunlar tercihimdir ama bir cs 2 girdiğim zamanda bu bütçelere çıktığımızda güzel fps değerleri görmek istiyorum,ekran kartının üzerindemi yoğunlaşmalıyım işlemcinin mi bilemedim sonrasında cihazda şüphelerim var insanlar fazla gömüyor cihazın malzeme kalitesi olsun soğutması olsun reddit de okuduğuma göre hall sensörü sorunuyla karşılaşanlarda varmış,ekranı sorun etmiyorum fazla %45ntsc yerden yere vurdukları kadar kötü sonuç vermiyor bunlar dışında başka herhangi bir kronik sorunla karşılaşırmıyım aynı marka içerisinde farklı model ve tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler herkese

Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim biraz uzun sürecek ve başınızı ağrıtacağım bir konuyla geldim başlıkta da gördüğünüz üzere hp victus bilgisayar almayı düşünüyorum ancak iki model arasında kaldım
1)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...0-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11-pm-HBC00005CIXGS
2)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005OSLJM
14.nesil hx işlemciler fps oyunlarında çok iyi değerler veriyor özellikle hikayeli oyunlar tercihimdir ama bir cs 2 girdiğim zamanda bu bütçelere çıktığımızda güzel fps değerleri görmek istiyorum,ekran kartının üzerindemi yoğunlaşmalıyım işlemcinin mi bilemedim sonrasında cihazda şüphelerim var insanlar fazla gömüyor cihazın malzeme kalitesi olsun soğutması olsun reddit de okuduğuma göre hall sensörü sorunuyla karşılaşanlarda varmış,ekranı sorun etmiyorum fazla %45ntsc yerden yere vurdukları kadar kötü sonuç vermiyor bunlar dışında başka herhangi bir kronik sorunla karşılaşırmıyım aynı marka içerisinde farklı model ve tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler herkese
Bütçe varsa victus almayın victus alanlar bütçe kaynaklı alıyor, yerinizde olsam üzerine 5-10k daha koyup nitro 16 tuf strix msı tarzı modellere yönelirdim.

Bütçe varsa victus almayın victus alanlar bütçe kaynaklı alıyor, yerinizde olsam üzerine 5-10k daha koyup nitro 16 tuf strix msı tarzı modellere yönelirdim.
Bütçe max 55 e dayanıyor hocam birde hp dışında almayı düşünmüyorum bu fiyatlara bu donanımı bulamıyorum başka, haklısınız tuf a strixe bende çıkmak istiyorum fakat malum imkanlar el vermiyor sizden ricam linkteki ürünleri yorumlayabilirmisiniz veya aynı marka üzerinden farklı model önerebilir misiniz? başımı ağrıtmaycak.

R0xxx ve s0xxx olanlar alınmaz. Kronik hall sensör sorunu varmış. R1 ve s1 olanlarda şu anlık o sorun yok gibi gözüküyor.

R0xxx ve s0xxx olanlar alınmaz. Kronik hall sensör sorunu varmış. R1 ve s1 olanlarda şu anlık o sorun yok gibi gözüküyor.
Techolay kanalındaki incelemelerde o modellerde de olduğu gözüküyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü Asus en iyi HP den iyidir.

GTX 1050 Asus tuf rtx 4060 HP victustan iyi malzeme kalitesine sahiptir.

HZ .Mevlaha
Hocam haklısın şuan elimde r5 7640hs rtx 4050 modeli var bugüne kadar beni hiç üzmedi yine hp tercih edeceğim linkteki ürünler hakkında görüşleriniz nelerdir

Techolay kanalındaki incelemelerde o modellerde de olduğu gözüküyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam haklısın şuan elimde r5 7640hs rtx 4050 modeli var bugüne kadar beni hiç üzmedi yine hp tercih edeceğim linkteki ürünler hakkında görüşleriniz nelerdir
İlk defa S1'de sorun yaşayanı görüyorum. Bende de r1 olanı var. 9 aydır kullanıyorum. Bu kadar sürede taş çatlasın toplam 1 ay kapalı kalmıştır. Şimdilik sorun yaşamadım. İnşallah yaşamam

İlk defa S1'de sorun yaşayanı görüyorum. Bende de r1 olanı var. 9 aydır kullanıyorum. Bu kadar sürede taş çatlasın toplam 1 ay kapalı kalmıştır. Şimdilik sorun yaşamadım. İnşallah yaşam
bende de s0 modeli var hocam 1.5 sene oldu hiç yaşamadım bu zamana kadar biraz şans işi sanırsam elinizdeki ürünün işlemci ekran kartı nedir linkteki ürünleri yorumlayabilirmisiniz size zahmet

bende de s0 modeli var hocam 1.5 sene oldu hiç yaşamadım bu zamana kadar biraz şans işi sanırsam elinizdeki ürünün işlemci ekran kartı nedir linkteki ürünleri yorumlayabilirmisiniz size zahmet
Bendeki model r1045nt. 2.ile çok benzer. I7 14700hx, rtx4060. Ramleri kendim 16'dan 32ye yükselttim. Pil süresi az ve ekranı %45 ntsc. Onun harici bir sorunu yok. Intel islemcili laptoplar pek fazla pil süresi veremiyor maalesef. Fazla dizi/film izlediğim ve ekranı hiç hoşuma gitmediği için harici monitör ile kullanıyorum. Kasa kalitesini hiç beğenmedim. Eski abra a5 bilgisayarımın kasasından bile kötü hissettiriyor bence. Bunlara rağmen birdaha alacak olsam yine alırdım.

Bendeki model r1045nt. 2.ile çok benzer. I7 14700hx, rtx4060. Ramleri kendim 16'dan 32ye yükselttim. Pil süresi az ve ekranı %45 ntsc. Onun harici bir sorunu yok. Intel islemcili laptoplar pek fazla pil süresi veremiyor maalesef. Fazla dizi/film izlediğim ve ekranı hiç hoşuma gitmediği için harici monitör ile kullanıyorum. Kasa kalitesini hiç beğenmedim. Eski abra a5 bilgisayarımın kasasından bile kötü hissettiriyor bence. Bunlara rağmen birdaha alacak olsam yine alırdım.
Bu durumlar harici sorun yaşadın mı hocam başka? İşlemciden memnunmusunuz darboğaz yaptığı oldumu hiç, önerir misiniz? kullandığınız cihazı yoksa işlemci farkını gözden çıkarıp 4070 li olanımı tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
S1-R1 serisi alınabilir.Yeni rtx5bin serisinin çıkması yakındır onlar da beklenebilir.14700hx-rtx4060 versiyonunu 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Bu durumlar harici sorun yaşadın mı hocam başka? İşlemciden memnunmusunuz darboğaz yaptığı oldumu hiç,önerir misiniz? kullandığınız cihazı yoksa işlemci farkını gözden çıkarıp 4070 li olanımı tercih etmeliyim?
Bu farklılıklar haricinde sorun çıkma olasılığının aynı olduğu düşünelim. 4070li olanı tercih ederdim. Çünkü benim o kadar güçlü işlemciyle işim olmuyor. Fps oyunları oynamıyorum. AMD hayli hayli işimi görür. Ama techolay videosunda dediğine göre hall sensör sorunu genellikle AMD olanlarda oluyormuş. Bu yüzden benim de kafam karışırdı. Daha bilgili arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur

Sorun olan seri r0 ve s0 serisi yani 7xxxhs ve intel h serisi.Temiz olan seriler 8xxxhs ve 14hx serisi.
1 tane s1 de sorun görülmüş o da ikinci el ne olduğu belirsiz cihaz.Birkaç tane bariz sorunlu cihaz çıkmadı yani bu zamana kadar çıkardı çokça satılan bir model.

Geri