Ruffian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,269
Hayır ince borulara sahip.Böyle gösterince pek anlaşılmıyor soğutmalar yakın duruyor. Malum victusda boru kalın diğerinde 1 tane daha fazla.
Hayır ince borulara sahip.Böyle gösterince pek anlaşılmıyor soğutmalar yakın duruyor. Malum victusda boru kalın diğerinde 1 tane daha fazla.
Bunu alacağına ryzen 7 7840 hs al ve 16 gb ram alma bende 16 gb ramli hali var boşta ram kullanımı yüzde 3530k ile 35k arası bir bütçem var laptop alacam önerileriniz neler;
Bunu buldum sizce nasıl?
Eksileri ve artıları?
Fan hızlı birde, nitro da her türlü daha iyi limitde yok.Böyle gösterince pek anlaşılmıyor soğutmalar yakın duruyor. Malum victusda boru kalın diğerinde 1 tane daha fazla.
HP omen 16 2 side ve bakır boruları görüyorsunuz boşuna söylemiyoruz HP almayın diye ama Omenin paneli güzel 0 ghosting nerdeyse.Böyle gösterince pek anlaşılmıyor soğutmalar yakın duruyor. Malum victusda boru kalın diğerinde 1 tane daha fazla.
olmamasını tavsiye ederim iç yapısı böyle 2.olan victus kendimde victus kullanıyorum.
Ben yedim ama farklı alternatif varsa kessinlikle onu alırdım.Burda victusun borular biraz daha kalın duruyor, fan hızı farkını biliom daha iyi demedim zaten victus soğutması.
Yinede uygun fiyat victus 16 yenur.
Açıkçası bu victus benim bütün istediğim özellikleri ve artıları eksileri ile ilgimi çektiBen yedim ama farklı alternatif varsa kessinlikle onu alırdım.
Açıkçası bu victus benim bütün istediğim özellikleri ve artıları eksileri ile ilgimi çekti
Saygı duyuyorum bana o zaman hem yapay zeka kullanan işlemci35k verilmez ama senin attığına.
Saygı duyuyorum bana o zaman hem yapay zeka kullanan işlemci
4060
Ddr5 en az 16 gb ram
Ve 1 Tb ssd bulun alayım
Ekran da ips
Ve tepkime süresi düşük olsun