HP Victus deneyimi olanlar

8gb ramli versiyonunu kullandım. Pil süresi, performansi vs. üst düzey. Kasa kalitesi, klavyesi ortalama. Kontrol yazılımı hiç güzel değil bence ama çok da önemli değil o.

Fiyat performans olarak memnun eder mi birde bununla solidworks Cft programlarını sorunsuz açar mı

Fiyat performans olarak memnun eder mi birde bununla solidworks Cft programlarını sorunsuz açar mı
Bence açar hocam. İşlemcisi gayet iyi, 16GB ram de günümüzde yeterli, 3060 da ekran kartı var. Gayet yeterli olur diye düşünüyorum.

3050ti'li model var. ekran kartı ısınmıyor knka. tek sorun bence ekranının sallanması oda anca dokununca sallanıyor. omen gaming hubu yüklemeyi unutma.

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1011nt-intel-core-i5-12500h-16gb-ddr5-512gb-6-gb-rtx-3060-144hz-freedos-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6g0e0ea-p-HBCV00002NT8KJ?magaza=VPBİLİSİM daha önce bunu kullanan deneyimi olan var mı arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum. Veya bu özelliklerde daha iyi diyebilceğiniz sistemler var mı ?
Ben 1010 modelini almıştım ve ekran sanki gece ışığı açmış gibi bir miktar sarıydı bu yüzden iade ettim.

Sacma olucak ama bu rtx3060 performansı masa üstündekine yakin mi fps iyi alirmiyiz oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,456
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri