Merhaba aşağıda linkini bırakacağım ürün hakkında görüşleriniz neler çoğunlukla oyun oynamak için alıyorum en az 4-5 sene götürecek bir bilgisayar arıyorum fiyatına değer mi ?
fiyati 29kdan dustu kesinlikle alacaginiz en iyi laptop https://ty.gl/toa1nqelenMerhaba aşağıda linkini bırakacağım ürün hakkında görüşleriniz neler çoğunlukla oyun oynamak için alıyorum en az 4-5 sene götürecek bir bilgisayar arıyorum fiyatına değer mi ?
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i5-13500H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 512 GB SSD, FreeDos, Mika Gümüş, 7N9V3EA
bu da takip listemde ama 8 gb ram olması biraz itiyor beni ram ekletmekle uğraşmak istemiyorumfiyati 29kdan dustu kesinlikle alacaginiz en iyi laptop https://ty.gl/toa1nqelen
ekran karti 140w ve mux switch var. hic dusunmeden alin derim.
kusura bakmayin ama bu kadar para veriyorsaniz ugrasacaksiniz zaten cok kolay bir islem kendiniz bile yaparsiniz.hem fiyat olarak daha iyi hemde ekran karti 140w olmasi bayagi bir fark atiyo hp victusa.kesinlikle asus oneririm ram olayi yuzunden asusu almazsaniz ilerde cok uzulursunuz.bu da takip listemde ama 8 gb ram olması biraz itiyor beni ram ekletmekle uğraşmak istemiyorum
Her anlamda victustan çok daha iyi arkadaş haklı biraz uğraşın her türlükusura bakmayin ama bu kadar para veriyorsaniz ugrasacaksiniz zaten cok kolay bir islem kendiniz bile yaparsiniz.hem fiyat olarak daha iyi hemde ekran karti 140w olmasi bayagi bir fark atiyo hp victusa.kesinlikle asus oneririm ram olayi yuzunden asusu almazsaniz ilerde cok uzulursunuz.
8gb ram 500 600 civarinda birsey rami kendiniz satin alip kendiniz bile takabilirsiniz olmadi yapamazsaniz bi bilgisayarciya goturun onlar kendileri ucret almadan bile takarlar 5dk lik islem.anladım hocam bu ram işlemini asus yetkili serviste mi yapmak zorundayız ve ücreti nedir 8 gb ramin
garanti kapsamından çıkar mı ve bu 8 gb takmadan 1-2 hafta kullansam sorun çıkar mı8gb ram 500 600 civarinda birsey rami kendiniz satin alip kendiniz bile takabilirsiniz olmadi yapamazsaniz bi bilgisayarciya goturun onlar kendileri ucret almadan bile takarlar 5dk lik islem.
8gb ram takmadan 1 2 hafta kullanabilirsiniz ancak performansi daha dusuk olacaktir 16gb rame gore yani laptopu aldiktan sonra bunun performansj kotu iade ediyim gibi bir dusunce olmasin icinizde.ikincisi eger ramleri duzgun bir sekilde takarsaniz garanti kapsamindan cikmaz.garanti kapsamından çıkar mı ve bu 8 gb takmadan 1-2 hafta kullansam sorun çıkar mı
tamamdır çok sağolun sanırım karar kıldım asusta daha önce abim de başka modellerini kullanmıştı çok memnun kalmıştı gözümde her zaman asus daha kaliteli bir markaydı hpden bu laptopa uyacak 8 gb ram linki atabilir misiniz ?8gb ram takmadan 1 2 hafta kullanabilirsiniz ancak performansi daha dusuk olacaktir 16gb rame gore yani laptopu aldiktan sonra bunun performansj kotu iade ediyim gibi bir dusunce olmasin icinizde.ikincisi eger ramleri duzgun bir sekilde takarsaniz garanti kapsamindan cikmaz.
n11'den Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!tamamdır çok sağolun sanırım karar kıldım asusta daha önce abim de başka modellerini kullanmıştı çok memnun kalmıştı gözümde her zaman asus daha kaliteli bir markaydı hpden bu laptopa uyacak 8 gb ram linki atabilir misiniz ?
hocam bir de bu bilgisayarın depolamasını yükseltmek istersem yükseltebilir miyim 1 tb ssd vsn11'den Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bir sorun olmayacaktir.
evet 2 tane slot bulunuyor birinde laptopun suan icinde olan 512gb ssd digerine 1tb yada 512gb ssd takabilirsiniz.sağolun yardımlarınız için inşallah memnun kalırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bir de bu bilgisayarın depolamasını yükseltmek istersem yükseltebilir miyim 1 tb ssd vs