Neler Yeni

Hp victus ile asus tuf arasında kaldım ?

kadirkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir
Adamlar 4050 ekran kartına 75w vereceklerine laptopa tukurselerdi daha az asagilamis olurlardı bunu diyebilirim yani

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Adamlar 4050 ekran kartına 75w vereceklerine laptopa tukurselerdi daha az asagilamis olurlardı bunu diyebilirim yani
4050 en top 90W-95W falan çeker zaten 75W ortalama bir değer. Genel olarak 80-85W geziyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki 90w tan sonra performans artışı olmuyor gibi ibarelere rastladım bu neyle alakalı neden 130 w yapıyorlarki
Mesaj otomatik birleştirildi:

4050 en top 90W-95W falan çeker zaten 75W ortalama bir değer. Genel olarak 80-85W geziyor
evet evet bi üst mesajda bu durumdan bahsetmiştim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu arada ASUS olan daha iyi. Victus çekilmez. RAM eklemeyi unutma

aress_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ümit dağlı
hp omen var 'HP' pişmalıktır almayın bide omen victus un kalite olarak üstünde

kadirkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir
peki 90w tan sonra performans artışı olmuyor gibi ibarelere rastladım bu neyle alakalı neden 130 w yapıyorlarki

evet evet bi üst mesajda bu durumdan bahsetmiştim
Ekran kartlarında w değeri artıkça performans otomatik artar zaten YouTube da karşılaştırmali videoları bulabilirsiniz

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Oyun performansları 80 90w civarında maximuma ulaşıyor çünkü. Daha fazla güç çekmesinin mantığı yok çünkü daha fazla performans veremeyecek. Fakat rendarla uğraşıyprsanız o zaman fark oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Ekran kartlarında w değeri artıkça performans otomatik artar zaten YouTube da karşılaştırmali videoları bulabilirsiniz
4050 oyun performansında 90 w tan sonra 1 2 fps lik artış oluyor sadece onlarada bakmıştım

Oyun performansları 80 90w civarında maximuma ulaşıyor çünkü. Daha fazla güç çekmesinin mantığı yok çünkü daha fazla performans veremeyecek. Fakat rendarla uğraşıyprsanız o zaman fark oluyor.
peki işlemci ve ram ikisini esas alarak kıyaslarsak hangisi daha iyi size göre

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
peki işlemci ve ram ikisini esas alarak kıyaslarsak hangisi daha iyi size göre
Rami kıyaslamaya koymuyorum daha sonra kendiniz arttırabilirsiniz. İşlemci olarakta yeni seri işlemcilerin performansına pek bakmadım kesin bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla victusta mux switch yok. Gpusu da 75w. Tuf daha mantıklı gibi geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Rami kıyaslamaya koymuyorum daha sonra kendiniz arttırabilirsiniz. İşlemci olarakta yeni seri işlemcilerin performansına pek bakmadım kesin bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla victusta mux switch yok. Gpusu da 75w. Tuf daha mantıklı gibi geldi bana
anladım teşekkürler

Bu arada ASUS olan daha iyi. Victus çekilmez. RAM eklemeyi unutma
victus hangi yönüyle çekilmez peki marka olarakmı eksisi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Sildir
Bende ikisi arasında kaldım, Asus tercih ettim bu gün akşam mağazadan teslim alacağım.

Top Bottom