Pil süresi önemliyse AMD işlemcili olan Victusu al. Bende Intelli dayımda AMD işlemcili Victus var. Intel dengesiz watt çektiği için şarjı 1-1.5 saat daha az gidiyor.hocam oncelik olarak pil ve sogutmasi orta duzey olmasi yeterli (pili 3-4 saat arasi gitse yeterli) hem oyun hem uni icin kullanacagim
4060 iyi mi?benim attigimin ozellikleri iyi sanirim fiyatina gore
tesekkurler hocamVictus'un soğutma performans'ı donanımsal olarak iyi. Termal pad kullanılmamış olsa da 2 yıl sonra kendi bakımınızı yaptığınızda daha iyi soğutma performansına sahip olacaktır. Laptop'u biraz undervolt yapıp hiç ısınmadan kullanabilirsiniz. Kısa bir araştırma yapsanız bulursunuz youtube'ta türk kullanıcılar da var bunu anlatan.
4060 çöp tek özelliği dlsshocam 40k butceye 4060la ryzen 7 7840hs suanin laptoplarina gore bence iyi
Hocam bende aktif olarak kullanıyorum pil tasarrufuna alıp Lenovo vantagedan sessize çekerseniz 3 saate yakın dayaniyor victusun ekranı çokta iyi değil 45ntsc 250nit o uzebilir biraz onun dışında victus pil konusundada stabilizasyon konusundada bence intelli loqtan daha iyidir ama siz bilirsiniz loqta soğutma bakımından ve ekran bakımından +si varhocam oncelikle tesekkurler bu modeli onceden de dusunmustum fakat alan bazi arkadaslar 1.5-2 saat dayaniyor anca demisler pil olarak beni tatmin etmeyecegini dusundugum icin baska modellere yoneldim taksitle almayacagim icin herhangi bir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aklima taktiniz bende sordum![]()
Neye kıyasla çöp hocam 4050ye goremi ?4060 çöp tek özelliği dlss
4050 daha da beterHocam bende aktif olarak kullanıyorum pil tasarrufuna alıp Lenovo vantagedan sessize çekerseniz 3 saate yakın dayaniyor victusun ekranı çokta iyi değil 45ntsc 250nit o uzebilir biraz onun dışında victus pil konusundada stabilizasyon konusundada bence intelli loqtan daha iyidir ama siz bilirsiniz loqta soğutma bakımından ve ekran bakımından +si var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye kıyasla çöp hocam 4050ye goremi ?
Tüm laptoplar öyle.islemcisi oyunlarda en az 85-90 dereceleri goruyor diyolar o yuzden cok arada kaldim
Hocam bende size soruyorumki 4060 neye göre kötü ? Laptoplar arasında alınabilecek en fp şuan 4060 yani neye göre kötü diyorsunuz ki4050 daha da beter