Neler Yeni

Yardım Hp Victus Neden Alınmaz?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
nitro 5 victusa göre biraz daha fazla ısınır ikisi arasında victus alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet
hocam oncelik olarak pil ve sogutmasi orta duzey olmasi yeterli (pili 3-4 saat arasi gitse yeterli) hem oyun hem uni icin kullanacagim
Pil süresi önemliyse AMD işlemcili olan Victusu al. Bende Intelli dayımda AMD işlemcili Victus var. Intel dengesiz watt çektiği için şarjı 1-1.5 saat daha az gidiyor.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tuna İpekçi
Pil süresi önemliyse AMD işlemcili olan Victusu al. Bende Intelli dayımda AMD işlemcili Victus var. Intel dengesiz watt çektiği için şarjı 1-1.5 saat daha az gidiyor.
sagolun hocam

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
ahmet alaca
Victus'un soğutma performans'ı donanımsal olarak iyi. Termal pad kullanılmamış olsa da 2 yıl sonra kendi bakımınızı yaptığınızda daha iyi soğutma performansına sahip olacaktır. Laptop'u biraz undervolt yapıp hiç ısınmadan kullanabilirsiniz. Kısa bir araştırma yapsanız bulursunuz youtube'ta türk kullanıcılar da var bunu anlatan.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tuna İpekçi
Victus'un soğutma performans'ı donanımsal olarak iyi. Termal pad kullanılmamış olsa da 2 yıl sonra kendi bakımınızı yaptığınızda daha iyi soğutma performansına sahip olacaktır. Laptop'u biraz undervolt yapıp hiç ısınmadan kullanabilirsiniz. Kısa bir araştırma yapsanız bulursunuz youtube'ta türk kullanıcılar da var bunu anlatan.
tesekkurler hocam

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam oncelikle tesekkurler bu modeli onceden de dusunmustum fakat alan bazi arkadaslar 1.5-2 saat dayaniyor anca demisler pil olarak beni tatmin etmeyecegini dusundugum icin baska modellere yoneldim taksitle almayacagim icin herhangi bir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aklima taktiniz bende sordum 😄
Hocam bende aktif olarak kullanıyorum pil tasarrufuna alıp Lenovo vantagedan sessize çekerseniz 3 saate yakın dayaniyor victusun ekranı çokta iyi değil 45ntsc 250nit o uzebilir biraz onun dışında victus pil konusundada stabilizasyon konusundada bence intelli loqtan daha iyidir ama siz bilirsiniz loqta soğutma bakımından ve ekran bakımından +si var

4060 çöp tek özelliği dlss
Neye kıyasla çöp hocam 4050ye goremi ?

Hocam bende aktif olarak kullanıyorum pil tasarrufuna alıp Lenovo vantagedan sessize çekerseniz 3 saate yakın dayaniyor victusun ekranı çokta iyi değil 45ntsc 250nit o uzebilir biraz onun dışında victus pil konusundada stabilizasyon konusundada bence intelli loqtan daha iyidir ama siz bilirsiniz loqta soğutma bakımından ve ekran bakımından +si var

Neye kıyasla çöp hocam 4050ye goremi ?
4050 daha da beter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,168
Üyeler
169,682
Son üye
cmal