Neler Yeni

HP Victus Stoğu Açıldı SADECE 39.799

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
can
Bunu söyleyen arkadaşlar muhtemelen diğer markaları kullanmamıştır. Ben şuanda victus 16 kullanıyorum ve aldığıma bin pişmanım. Monster kalitesinin bile çok altında kalıyor.
victus alınmaz diye 1000 tane konu vardır, alınır şöyle alınır 4060 i7 r7 modellerini 25-26 bine satarlarsa sıkıntılar göz ardı edilebilir onun haricinde bu fiyatlara alınmaz

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
victus alınmaz diye 1000 tane konu vardır, alınır şöyle alınır 4060 i7 r7 modellerini 25-26 bine satarlarsa sıkıntılar göz ardı edilebilir onun haricinde bu fiyatlara alınmaz
Arkadaş bence abartmış, ben 33'e aldım konuda ki Victusun 16 GB'lığını ve baya mutluyum. Boşta sessiz, Oyunlarda 3000-3600 RPM ve rahatsız edici derecede sesli değil. RDR 2 de klimalı odada 65, normal boş oda da 75'leri görüyor işlemci. Ben Casper G870'den geçtim buna. %200 daha kaliteli kasa yapısı olarak. Tabii bu yorumlar normal bir kullanıcının yaptığı yorumlar, ama Monsterdan daha kötü yorumu... :/

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
can
Arkadaş bence abartmış, ben 33'e aldım konuda ki Victusun 16 GB'lığını ve baya mutluyum. Boşta sessiz, Oyunlarda 3000-3600 RPM ve rahatsız edici derecede sesli değil. RDR 2 de klimalı odada 65, normal boş oda da 75'leri görüyor işlemci. Ben Casper G870'den geçtim buna. %200 daha kaliteli kasa yapısı olarak. Tabii bu yorumlar normal bir kullanıcının yaptığı yorumlar, ama Monsterdan daha kötü yorumu... :/
Hocam fiyatlarını hesaba katarak yapıyorum ben bu yorumu, işlemci limitli, ekran paneli kötü, pil değeri rakiplerinin gerisinde aynı bütçede lenovo loq,nitro5,nitro 16 ve tufların bazı modellerini tercih etmek daha doğru olur. Monster muhabbetine gelecek olursak monsterin ekran paneli daha iyi victusdan monstera ısınıyor diyebilirsiniz lakin yeni t7ler inanın victusdan daha iyidir termal dizayn olarak.

• Beğen
Reaksiyonlar: isra
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan kurtulmuş
38 e aldım bunu, sanırsam temmuz gibi hiçbir sıkıntısı yok ne ısınma ne ekran olarak. monitörün çerçevesi siyah klavyeninki kapalı mavi gibi ama dikkatli bakılmadığı taktirde pek fark edilmiyor. kardeşimle aynı odadayız 2 aydır falan bilgisayarı görüyor klavyesinin mavi olduğunu ben söylediğimde fark etti. ne ısınma ne ekran herhangi bir problemi yok

Top Bottom