evet bu sorunu çözüyorŞunu deneyin:
1. shift+f10 yaparak komut istemini açın.
2. diskpart yazıp entera basın.
3. list disk yazın " "
4. select disk 0 yazın " "
5. clean yazın " "
6. convert gpt yazın " "
ardından listeyi yenileyin yenileye basarak ve yükleyin. İnşaALLAH sorununuz çözülecektir.
4.
Shift+f10 biosa atıyor hocamŞunu deneyin:
1. shift+f10 yaparak komut istemini açın.
2. diskpart yazıp entera basın.
3. list disk yazın " "
4. select disk 0 yazın " "
5. clean yazın " "
6. convert gpt yazın " "
ardından listeyi yenileyin yenileye basarak ve yükleyin. İnşaALLAH sorununuz çözülecektir.
4.
Cmd ye girmek için başka bir yol var mı shift+f10 dışında?evet bu sorunu çözüyor
Nasıl? windows kurulumunda yapacaksınız.Shift+f10 biosa atıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cmd ye girmek için başka bir yol var mı shift+f10 dışında?
Sağ olun hocam oldu ayrıca 512 GB ssd nim 457 GB gözükmesi normal midir?Nasıl? windows kurulumunda yapacaksınız.
Olabilir. windowsu kurduktan sonra sizin için sürücüleri yükleyebilirim teamviewer üzerinden.Sağ olun hocam oldu ayrıca 512 GB ssd nim 457 GB gözükmesi normal midir?
Ethernet bulabilirsem çok iyi olur hocamOlabilir. windowsu kurduktan sonra sizin için sürücüleri yükleyebilirim teamviewer üzerinden.
Evinizde var ise başka bir cihaz size verebilirim kablosuz sürücüsünü. intel mi amd mi işlemciniz?Ethernet bulabilirsem çok iyi olur hocam
AMDEvinizde var ise başka bir cihaz size verebilirim kablosuz sürücüsünü. intel mi amd mi işlemciniz?
Bütün diskleri sil sonra tek diskte toplanacak yeni seçeneğine basıp kur sorun düzelecektir. Yeni kurdum bende sorun varsa yazabilirsin.Sürücüler kendi içinde ayrılmış diğer sürücüleri sildim fakat ana sürücüleri ayrılmamış alan olarak gözükmüyor nfts hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
W11 kurulumunu hallettim sürücüler kaldı sence hangi testleri yapmam gerekiyor cihaz da sorun var mı kontrol etmek için ?Bütün diskleri sil sonra tek diskte toplanacak yeni seçeneğine basıp kur sorun düzelecektir. Yeni kurdum bende sorun varsa yazabilirsin.
Ölü piksel yapmanız yeterli onun dışı Bilgisayarın gücünü test etmek için bazı benchmark testleri var onu yapabilirsiniz ben yapmadım. Sürücüleri kurarken ethernete bağlı olun çünkü WiFi sürücü kurmadan elle bağlanamazsınız.W11 kurulumunu hallettim sürücüler kaldı sence hangi testleri yapmam gerekiyor cihaz da sorun var mı kontrol etmek için ?