sürücüyü biçimlendirdin miSürücüler kendi içinde ayrılmış diğer sürücüleri sildim fakat ana sürücüleri ayrılmamış alan olarak gözükmüyor nfts hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sürücü biçimlendirilmiyorsürücüyü biçimlendirdin mi
Hocam numarasını verebilir misin?hocam hp destekle konusup yapsana
ben oyle yapmıstım
bu arada sanırım sen de de hp var sanki öyle tahmın ettığım için sorucam aynı şekilde bende de vıctus var içini açıp temizlik yapsam garantisi biter mi?hocam hp destekle konusup yapsana
ben oyle yapmıstım
Hocam numarasını verebilir misin?
gitmez diye demişti sanırım oyle hatırlıyom ama arayıp sormanda fayda varbu arada sanırım sen de de hp var sanki öyle tahmın ettığım için sorucam aynı şekilde bende de vıctus var içini açıp temizlik yapsam garantisi biter mi?
Hocam hangi seçenekten destekle iletişime geçtiniz yazılım ve sürücüler mi ?bu arada sanırım sen de de hp var sanki öyle tahmın ettığım için sorucam aynı şekilde bende de vıctus var içini açıp temizlik yapsam garantisi biter mi?
Post automatically merged:
evetHocam hangi seçenekten destekle iletişime geçtiniz yazılım ve sürücüler mi ?
Yetkili Servisin Bilgisi Dahili Dışında Kasayı Açmak Garantiyi Bozuyorbu arada sanırım sen de de hp var sanki öyle tahmın ettığım için sorucam aynı şekilde bende de vıctus var içini açıp temizlik yapsam garantisi biter mi?
Post automatically merged:
bana da freedos geldi wın 11 yuklerken hiç böyle bi sorun yaşamadımHocam hangi seçenekten destekle iletişime geçtiniz yazılım ve sürücüler mi ?
İlla bilgilendirecez yani .ddYetkili Servisin Bilgisi Dahili Dışında Kasayı Açmak Garantiyi Bozuyor
Oradan kurulum dosyalarını veriyor iletişime geçmem için bir seçenek sunmuyor
Şunu deneyin:Sürücüler kendi içinde ayrılmış diğer sürücüleri sildim fakat ana sürücüleri ayrılmamış alan olarak gözükmüyor nfts hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle