HahahahHahahdjs banada 35 tane atmışlarBen 1 adet almıştım bana 46 tane mail atmışlar hepsi aynı mail siparişiniz hazırlanıyor yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
HahahahHahahdjs banada 35 tane atmışlarBen 1 adet almıştım bana 46 tane mail atmışlar hepsi aynı mail siparişiniz hazırlanıyor yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ula acaba yollarlar mı be ;(
Hocam bizimde hazırlanıyordu zaten sonra 10 gün sonra falan iptal oldu aradılar iban verdik isde için günlerdir iade gelmedi şimdi hazırlanıyor maili geldi ama maildeki sipariş numarası daha önce iptal edilen sipariş numarası ;(konu yeni önüme düştü o yüzden yeni yazıyorum ben aldıktan 2-3 gün sonra ürün elime geçti. Hazırlanıyor diye düşünenler bi nebze umutlanabilir.
hocam bende de benzer durumlar oldu siparişi verdim ertesi sabah iptali mesajı geldi, sonra teknosa sisteminde hazırlanıyor bilgisi geldikten hemen sonra da ups kargo mesaj bildirimi geldi. Eğer istanbul içiyseniz bugün yarın bi ups kargoyu arayın, telesekreter aktif kargonuz varsa direkt söylüyor.Hocam bizimde hazırlanıyordu zaten sonra 10 gün sonra falan iptal oldu aradılar iban verdik isde için günlerdir iade gelmedi şimdi hazırlanıyor maili geldi ama maildeki sipariş numarası daha önce iptal edilen sipariş numarası ;(
istanbulda değilim hocam ama zaten kargo takip ekranında hazırlanıyorda kaldı günlerce sonra iptal edildihocam bende de benzer durumlar oldu siparişi verdim ertesi sabah iptali mesajı geldi, sonra teknosa sisteminde hazırlanıyor bilgisi geldikten hemen sonra da ups kargo mesaj bildirimi geldi. Eğer istanbul içiyseniz bugün yarın bi ups kargoyu arayın, telesekreter aktif kargonuz varsa direkt söylüyor.